|

Avcılar-İETT Kampı metrobüs istasyonu yenileniyor

Avcılar Sosyal Tesisler (İETT Kampı) Metrobüs İstasyonu 21 Eylül 2014 Pazar gününden itibaren 45 gün süre ile hizmet veremeyeceğinden, yolcuların Şükrübey Metrobüs İstasyonunu kullanmaları gerekiyor.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 18/09/2014 Perşembe
Güncelleme: 15:16 - 18/09/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Avcılar-İETT Kampı metrobüs istasyonu yenileniyor
Avcılar-İETT Kampı metrobüs istasyonu yenileniyor

Metrobüs İstasyonlarını yaya ve engelli kullanımı ve erişimi açısından daha konforlu hale getirecek çalışmalar kapsamında Avcılar-Sosyal Tesisler (İETT Kampı) Metrobüs İstasyonu, yenilenerek engelli ve yaya erişimi açısından konforlu hale getirilecek.

Bu amaçla; 53 metre uzunluğunda, 3 metre genişliğindeki mevcut (yıkılacak) yaya üstgeçidi yerine, 62 metre uzunluğunda, 3.5 metre genişliğinde yeni bir yaya üstgeçidi yapılacak.

Yeni üstgeçit yapımıyla, mevcut yaya üstgeçidinin D-100 Kuzey Yanyol üzerinde bulunan ayak ve merdiveninden dolayı tek şeride düşen yanyol 2 şerit olarak devam edebilecek ve kesintisiz trafik akışı sağlanacak.

45 hizmet veremeyecek

Üstgeçit yenileme çalışmaları esnasında, mevcut yaya üstgeçidi kaldırılacağından Avcılar İETT Kampı Metrobüs İstasyonu 21 Eylül 2014 Pazar gününden itibaren, 45 gün süre ile hizmet veremeyecek ve geçici olarak kullanıma kapatılacak.

Bu istasyonunu kullanan vatandaşlar, çalışmalar süresince Şükrübey Metrobüs İstasyonunu kullanabilecekler.


10 yıl önce