|

Aynı silahla 2 infaz

Deniz Kuvvetleri'nde çalışan astsubay, mavi bir araçla geldiği inşaat alanında ölü bulundu. Olaydan kısa bir süre sonra genç astsubayı vuran silahtan çıkan kurşunlar bu kez de bir emlakçıyı hedef seçti.

İstihbarat Servisi
00:00 - 6/04/2008 Pazar
Güncelleme: 01:44 - 6/04/2008 Pazar
Yeni Şafak
Aynı silahla 2 infaz
Aynı silahla 2 infaz

Adnan Kalaycı Mahallesi Selim Bulvarı Ozanlar Sitesi yakınındaki boş alanda, önceki akşam saatlerinde, bir kişinin kanlar içinde yerde yattığını gören site bekçisi, durumu polise bildirdi. Polisin yaptığı incelemede, vücuduna aldığı 4 kurşunla hayatını kaybeden

bu kişinin, İstanbul'da görev yapan deniz astsubay Engin Kusuv (24) olduğu belirlendi. Sivil giyinimli olan Kusuv'un cesedi, polisin olay yerindeki incelemesinin ardından, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

EMLAKÇIYA DA 4 KURŞUN

Bu olaydan kısa bir süre saat 19.00 sıralarında, Yakuplu Beldesi'de emlakçılık yapan Şentürk Bağcı da kafasından tabancayla vuruldu. Saldırganlar kaçarken, 4 kurşunla ağır yaralanan Bağcı, Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bağcı'nın durumunun kritik olduğu belirtildi. Yapılan inceleme sonucunda, emlakçı Şentürk Bağcı ile astsubay Engin Kusav'ın, aynı tabancayla vurulduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.





16 yıl önce