|

Babanın kabusu gerçek çıktı

Üsküdar'da sabah "işe gidiyorum" diyerek evden çıkan 18 yaşındaki Furkan Şengül'den 12 gündür haber alınamıyordu. Baba Recep Şengül, oturduğu mahallede yanan bir barakadan çıkan cesedin oğluna ait olup olmadığının tespit edilmesi için DNA testi yaptırdı. Cesedin DNA testi sonucunda Furkan Şengül'e ait olduğu anlaşıldı.

Yeni Şafak
16:13 - 5/03/2015 Perşembe
Güncelleme: 14:59 - 5/03/2015 Perşembe
DHA

Furkan Şengül'ün cenazesi bugün Kirazlıtepe Merkez Camiinde kılınan öğlen namazının ardından, Ümraniye Ihlamırkuyu Mezarlığına defnedildi. Cenazede, Furkan'ın Babası Recep Şengül “ Oğlumun katilinin bulunması lazım. Bunu ben istiyorum. Devletimden, her şeyimden istiyorum. Herkes evladına sahip  çıksın. Ben yanmışım başkaları yanmasın" dedi.


Cenazenin cami avlusuna getirilmesinin ardından, Furkan Şengül'ün ailesi, akrabaları ve arkadaşları avluyu doldurdu. Furkan Şengül'ün ablası, kardeşinin tabutuna sarılarak “Kardeşim sana bunu yapanı bulacağım" diyerek ağladı. Furkan Şengül'ün yakında askere gideceğini söyleyen arkadaşları, ailesinin de isteği ile Furkan'ın tabutunu Türk Bayrağı ile örttü. Tabutun üzerine konulan asker üniforması ise herkesi  daha çok duygulandırdı. Baba Recep Şengül, oğlunun tabutu başında durarak göz yaşlarına boğuldu ve asker kıyafetlerini öptü.


Cenazeye sonradan  katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'de aile ve yakınlarına taziyede bulundu.

#Furkan Şengül
#Furkan Şengül dna
#üsküdar ceset
9 yıl önce
default-profile-img