|

Bahçeli: MHP iktidarın destekçisidir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin grup toplantısında hükümetin terörizmle mücadele ettiği sürece MHP'nin iktidarı destekliyeceğini söyledi. Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kullandığı ifadeleri kullanması ise dikkat çekti.

Yeni Şafak
09:48 - 3/05/2016 Salı
Güncelleme: 10:56 - 3/05/2016 Salı
Yeni Şafak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Hükümet çekinmesin, terörizmle mücadele ettiği sürece MHP iktidarın destekçisidir" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu millet kendi göbeğini kendisi kesecek" ifadelerini Bahçeli'inin de kullanması dikkat çekti.



Bir yanda PKK, diğer yanda IŞİD Türkiye'yi ablukaya almıştır. Hiçkimsenin can güvenliği garanti altında değildir. Siyasetten ekonomiye, sanat ve spora kadar zaaf geçirmemiş hiçbir alan kalmamıştır. İktidardaki dağınıklık ve koordinasyon eksikliği zaafımızı daha da artırmaktadır. Sınırötesi kaynaklı tehditler artmıştır. PKK ve IŞİD saldırılarını eşzamanlı düzenlemektedir.



"Türk milleti kendi göbek bağını kendi kesecek
"


Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin esas amacı vatanı ve milletini korumaktır, diğer şeyler ikincidir. Membic'in temizliği yapılacaksa beklenen nedir? Dışişleri Bakanı ABD ile Membic bölgesinin kapatılması konusunda anlaşıldığını, sınırlarımıza topçu bataryasının konuşlandırılacağını söylemektedir. Türkiye Cumhuriyeti egemen devlettir; milli, güçlü sınırlarını kimseye ihtiyaç duymadan koruyacaktır. Türk milleti kendi göbek bağını kendi kesecek dirayete sahiptir. ABD'ye avuç açılması yürek yaralayıcıdır.



"Terörizmle mücadelede MHP iktidarın destekçisidir
"


Hainlerin bataklıklarında mahvedilmesinin önünde hiçbir hukuki engel yoktur. Vakit çok geç olmadan, toprak bütünlüğümüze, insan varlığımıza düşmanlık yapan hangi pis örgüt varsa hepsinin cezası verilmeli, toptan yok edilmelidir. Başkasının müsamahasına sığınarak bu devleti geleceğe taşımak ancak hayaldir. PKK nereden takviye alıyorsa, oralar tümden kurutulmalıdır. Hükümet çekinmesin, terörizmle mücadele ettiği sürece MHP her zaman iktidarın destekçisidir.



  • Erdoğan: Bu millet kendi göbeğini kendisi kesecek
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin PYD'ye yönelik ikircikli tavrını "Amerika'dan Savunma Bakanı ayrı şey söylüyor, öbür tarafta sözcü ayrı şey söylüyor.Öyleyse bu millet kendi göbeğini kendisi kesecektir. Başka bunun çaresi yok" ifadeleriyle eleştirmişti.



#MHP
#Devlet Bahçeli
8 yıl önce