|

Basketbol takımını taşıyan otobüs devrildi

Kırşehir'de, Melikgazi Belediyespor Basketbol Takımı'nı taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 15 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
06:52 - 24/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 04:54 - 24/01/2015 Cumartesi
AA
Akpınar ilçesinin Sofrazlı mevkisinde Ahmet Tekin'in (45) kullandığı 38 SY 356 plakalı Melikgazi Belediyesi'ne ait otobüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi.


Yoğun sis ve buzlanma olan bölgede yaşanan kazada sürücü Tekin, yardımcı şoför Mehmet Yılmaz, antrenör Nihat Kahraman ile sporcular Furkan Altınok, Hidayet Civan, Koray Omay, Muhammed Anıl Nişancı, Gökhan Sevindim, Tuncay Gezer, Veysel Topuz, Can Tuğ, Kazım Kalkan, Sabih Yılmaz, Efe Buğra Soyver ile Yusuf Şiyar Tamriş yaralandı.


Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla kaldırıldıkları Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.


Yaralanan sporculardan Sabih Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazanın olduğu sırada uyuduğunu belirterek, "Birden otobüs savrulmaya başladı. Kontrolü kaybedince sürüklendik sonra da yolun kenarındaki boşluğa uçtuk. Bazıları camdan dışarıya uçtu" dedi.


Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde mücadele eden takımın, pazar günü Çorlu Belediyesi ile oynayacağı maç için Tekirdağ'a gitmek üzere Kayseri'den hareket ettiği öğrenildi.


İl Sağlık Müdürü Selçuk Büyüker de hastaneye gelerek yaralılar hakkında bilgi aldı.
#Kırşehir
#Otobüs devrildi
#Melikgazi Belediyesi basketbol takımı
9 yıl önce