|

Bay Hayır!

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, 7 Haziran'dan itibaren sergilediği uzlaşmaz tutum nedeniyle MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sert çıktı: Her şeye yok, yok, yok. Böyle bir siyaset olabilir mi? Mr. No, Bay Hayır. Her şeye hayır

Yeni Şafak
04:00 - 30/08/2015 Pazar
Güncelleme: 22:55 - 29/08/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısındaki konuşmasında, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye tepki gösterdi.



Haziran ayında yapılan seçimden sonra yaşananlara değinen Akdoğan, “Koalisyon görüşmeleri, o dönemde yapılan çalışmalar... Bunlar da kamuoyu algısını etkileyecek şeylerdir. Seçimden önce yaşanan ne varsa o süreçtekiler, seçmen kanaatini şekillendirdi ama seçimden sonraki tavırlar, davranışlar, tutumlar... Bunlar da seçmen kanaatini etkileyecek. Millet izliyor, inşallah 1 Kasım seçimlerinde bunu en iyi şekilde takdir edecek” diye konuştu.



SAĞDUYULU BİRİ ÇIKTI



Koalisyon görüşmeleri sırasında Bahçeli'nin tüm kapıları kapattığını belirten Akdoğan, “Süreli hükümet olsun, seçim hükümeti olsun, birlikte seçime gidelim, azınlık hükümeti kurulsun, seçim kararı alınsın. Her şeye yok, yok, yok. Peki, bu nasıl bir siyaset tarzıdır?


'Mr. No, Bay Hayır'.


Her şeye hayır. Böyle bir siyaset olabilir mi?


Tek adam görmek isteyen Bahçeli'ye baksın. Şimdi araziye inecekler, ne diyecekler seçmene? Bile bile Türkiye'yi bu noktaya getirdiniz. Allah'tan MHP'nin içinden sağduyulu,


devlet adamı tavrını sergileyen bir milletvekili çıktı ve bu oyunu bozdu. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.



#Mr. No
#Bay Hayır
#Yalçın Akdoğan
#Devlet Bahçeli
9 yıl önce