|

Beslediği köpekler genç kadını parçaladı

Eskişehir'de, sokak köpekleri tarafından parçalanmış kadın cesedi bulundu. Parçalanan kadının, 30 yaşında olduğu belirtildi. Erinç Pütün isimli genç kadının zaman zaman bu köpekleri beslediği öğrenildi.

Yeni Şafak
13:36 - 14/03/2015 Cumartesi
Güncelleme: 16:07 - 14/03/2015 Cumartesi

Alınan bilgiye göre, Batıkent Mahallesi Binay Sokağı'nda sabah yürüyüşe çıkan kişi, tarlada çok sayıda köpeğin bir şey yediğini fark etti. Köpeklerin yanına doğru yaklaşan bu kişi, hayvanların arasında ceset görünce polis ekiplerine haber verdi.


Olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin 35 yaşındaki Erinç Pütün'e ait olduğunu belirledi. Çevrede araştırma yapan ekipler, kadının çantası ve giysilerine ait parçalar buldu.


Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama 

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, Erinç Pütün adlı kadının ölümüyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada ceset üzerinde ateşli silah ya da kesici alet izinin olmadığını belirtti. Açıklamada şöyle denildi:


"14.03.2015 günü sabah saatlerinde Batıkent mahallesinde boş bir arsa içerisinde bulunan cesedin 1980 doğumlu E.P isimli kadına ait olduğu, ceset üzerinde yapılan ilk inceleme neticesi herhangi bir ateşli silah veya kesici alet yaralanması tespit edilmediği, ölümün başıboş sokak köpeklerinin saldırması neticesi gerçekleştiği değerlendirilmekle birlikte, Konu hakkındaki soruşturma devam etmektedir.



Köpekler tarafından öldürüldüğü tespit edilen Pütün'ün cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

#eskişehir
#eskişehir sokak köpekleri
#sokak köpekleri genç kadını parçaladı
9 yıl önce