|

Beton mikserinin altında kalan hamile kadın hayatını kaybetti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde beton mikserinin altında kalan hamile kadın yaşamını yitirdi. aza sonrasında vatandaşların tepki göstermesi üzerine olay yerinden kaçan beton mikserinin sürücüsü Görçüm, daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Yeni Şafak
10:40 - 26/03/2015 Perşembe
Güncelleme: 08:46 - 26/03/2015 Perşembe
AA

Mehmet Görçüm yönetimindeki 48 JB 776 plakalı beton mikseri, Mustafa Kemal Bulvarı Lokman Hekim Kavşağı'na dönüş yaptığı sırada, aynı yönde seyreden Engin Gaznevi'nin kullandığı 48 JB 163 plakalı motosiklete çarptı.



Çarpışmanın etkisiyle devrilen motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan sürücünün eşi Şadiye Tuğba Gaznevi (23), beton mikserinin altında kaldı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Gaznevi'yi ilçedeki özel bir hastaneye kaldırdı.



7 aylık hamile ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen Gaznevi ve karnındaki bebeği, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Kaza sonrasında vatandaşların tepki göstermesi üzerine olay yerinden kaçan beton mikserinin sürücüsü Görçüm, daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu.



Öte yandan kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

#Fethiye
#beton mikseri
#kaza
9 yıl önce