|

Beyoğlu'nda silahlı soygun ve gasp

Beyoğlu'nda silahlı 4 kişi, cep telefonu mağazası sahibinin çantasını gasbettikten sonra bir marketin kasasından da 5 bin lira alarak kaçtı.

Yeni Şafak
12:36 - 4/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:37 - 4/05/2015 Pazartesi
AA

Okmeydanı Piyalepaşa Mahallesi Fatih Sultan Caddesi'ndeki cep telefon mağazasına gelerek kepenkleri açmak isteyen Yusuf Arslan'ın yanına kar maskeli ve silahlı 4 kişi yaklaştı. Şüpheliler, Arslan'ın çantasını gasbederek uzaklaştı.



Daha sonra yaklaşık 500 metre uzaklıktaki bir markete giren şüpheliler, buradaki görevliyi de silahla etkisiz hale getirip kasadaki 5 bin lirayı alarak kaçtı.



Olay yerine gelen Terörle Mücadele, Asayiş ve Olay Yeri İnceleme şubeleri ile Beyoğlu İlçe Emniyet müdürlükleri ekipleri, iş yerlerinde inceleme yaptı.



Cep telefonu mağazası ve market ile çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını alan polisler, mağdurların da bilgisine başvurdu.



Arslan'ın ortağı Özcan Yükeri gazetecilere, ''Ortağım Yusuf Arslan kepenkleri açmaya çalışırken silahlı ve maskeli 4 kişi elindeki çantayı istiyor. O da veriyor. İçinde evrak vardı, para yok. Allah'tan telefonu da elindeymiş. Daha sonra karakoldan öğrendiğimiz kadarıyla buradan ayrıldıktan sonra marketi de soymuşlar'' dedi.

#gasp
#soygun
#Okmeydanı
#Beyoğlu
9 yıl önce