|

Böyle yakalandı

İstanbul Narkotik Polisi, Küçükçekmece''de hırsızlık bağlantılı uyuşturucu çetesine ağır darbe indirdi. Polis, çete liderini uykuda yakaladı

Yusuf Doğan
00:00 - 13/11/2013 Çarşamba
Güncelleme: 21:03 - 12/11/2013 Salı
Yeni Şafak
Böyle yakalandı
Böyle yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü''ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaklaşık 1 yıllık teknik ve fiziki takibin ardından dün, şafak vakti bir uyuşturucu çetesine operasyon yaptı. Özel Harekat, Organize, Mali, Terörle Mücadele, Havacılık ve Çevik Kuvvet şubelerine bağlı yaklaşık 400 polisin katıldığı operasyonda Küçükçekmece ve Bağcılar''daki 100 ayrı adrese ''eş zamanlı'' baskınlar düzenlendi.

KOÇBAŞIYLA GİRİLDİ

Baskınlarda kapılar koçbaşlarıyla kırıldı. Özel Harekat polisleri, ''Balyoz'' adlı çetenin liderinin yerini de tespit etti ve kısa sürede bölgeye ulaştı. Hazırlıklarını tamamlayan Özel Tim, saat 06.00''da harekete geçti.

HELİKOPTER AYDINLATTI

Aydınlatma sağlayan helikopter desteğinde 3 katlı apartmana yönelen Özel Harekat ve Narkotik Şube görevlileri, 3 nolu dairede ikamet eden Ömer K.''yi uykuda yakalamayı başardı. Evde arama yapan polisler, suç unsuru sayılabilecek maddelere el koydu. Operasyonlarda 34 kişi gözaltına alındı. Ayrıca çeteye yönelik olarak yapılan 9 aylık teknik takipler sırasında, 81 ayrı ara yakalamalarda 115 kişi gözaltına alındı.


10 yıl önce