|

Bu kez köprü değil damper yıkıldı

İstanbul''da TEM yolunda harfiyat kamyonunun açık kalan damperi üst geçitteki levhalara çarptıktan sonra ayrılıp yola düştü. Kamyon ise bir gecekonduya çarparak durabildi.

Aa
00:00 - 23/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Bu kez köprü değil damper yıkıldı
Bu kez köprü değil damper yıkıldı

İstanbul''da Kartal TEM bağlantı yolunda seyir halindeki hafriyat kamyonunun açılan damperi, üst geçitte çarparak hasara neden oldu. Alınan bilgiye göre, Sezgin Sertel yönetimindeki hafriyat kamyonunun damperi, Kartal TEM bağlantı yolunda seyir halindeyken açıldı. Üst geçide çarpan damper, daha sonra kamyondan koparak yola düştü. Araç ise yol kenarındaki bir gecekondunun duvarına çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle üst geçitteki yön levhalarında hasar oluştu. Kaza sırasında üst geçitten geçen kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçerken, akıllara Avcılar''daki üst geçit kazası geldi.

KENDİ KENDİNE AÇILMIŞ

Üst geçitteki beton parçaları yola dökülürken, yön levhalarıda paramparça oldu. Feci kazayı yara almadan atladan kamyon şoförü Sezgin Serter kazayla ilgili olarak, ''Valla açılmış kendi kendine, duramadım, buraya girerek durdu araba'' dedi.


10 yıl önce