|

Bursa metrosundaki Kılıçdaroğlu'na İzmir göndermesi

Seçim propagandasında kullanılacak film çekimi için Bursa'da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, metroda vatandaşlar ile özçekim yaptı. Metroda çekilen fotoğrafları yayınlayan Gürsel Tekin'e vatandaş, "İzmir'de metroya binmeyin yanlış raya giriyor" göndermesi yaptı.

10:28 - 29/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 12:01 - 29/01/2015 Perşembe
Diğer

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile birlikte akşam saatlerinde kara yoluyla Bursa'ya geldi. Bir taksi Durağı'nda taksi şoförleriyle çay içen Kılıçdaroğlu ardından metroya bindi. Kılıçdaroğlu metroyu kullanacak vatmanla özçekim yaptı.



Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bursa'da metroya bindiğini ise Gürsel Tekin twitter'dan duyurup fotoğraflar paylaştı. Tekin'in "Genel Başkanımız @kilicdarogluk ile, Bursa’da metroya bindik, işe giden vatandaşlarla sohbet ettik" mesajının altına yazılan yorumlarda ise İzmir göndermeleri vardı. Bir kullanıcı şunları yazdı: "Sayın @gurseltekin34 İzmir'de metroya bineyim filan demeyin yanlış raya filan giriyor. Mazallah başkan @kilicdarogluk bize çok lazım :)"

#CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
#Bursa
#özçekim
9 yıl önce