|

Bursa Trabzon ve Erzurum'a direkt uçacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hava ulaşım ağını güçlendirme çalışmaları sonucunda Anadolujet, Bursa’dan Trabzon ve Erzurum’a direkt uçuş başlatıyor. Başkan Altepe, uçak seferlerine ilgi gösterilmesi halinde başka kentlere de seferler düzenlenebileceğini belirtti.

Yeni Şafak
04:00 - 5/03/2015 jeudi
Güncelleme: 22:07 - 4/03/2015 mercredi
Diğer
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hava ulaşım ağını güçlendirmesi amacıyla sürdürdüğü gayretli çalışmalar sonucunda Anadolujet, Bursa’dan Trabzon ve Erzurum’a direkt uçuş seferleri başlatıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın havadan da erişilebilirliğinin sağlanmasıyla amacıyla önemli bir adım atıldığını belirterek, Bursalıların uçak seferlerine ilgi göstermesi halinde Anadolu’nun başka kentlerine de seferler düzenlenebileceğini belirtti. 

Büyükşehir Belediyesi’nin, Yenişehir Havaalanı’nın aktif olarak kullanılması için sürdürdüğü ısrarlı çalışmalar meyvesini verdi. Anadolujet, Bursa’yı Yenişehir Havaalanı’ndan Trabzon ve Erzurum’a bağlayacak uçuşları 10 Mart 2015 itibariyle başlatacak.

HER İLE HAFTADA 3 GÜN UÇUŞ OLACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, THY ve Anadolujet başta olmak üzere çeşitli havayolu şirketleriyle sürekli görüşme halinde olduklarını hatırlattı. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun da Bursa’dan Anadolu’nun değişik kentlerine uçuşların başlayabileceği yönünde açıklama yaptığını hatırlatan Başkan Altepe, “Son hazırlıklar yapılıyor. Haftada 3 gün Trabzon'a, 3 gün de Erzurum'a uçuş yapılacak. Böylelikle Bursa ile Anadolu kentleri arasında da bir köprü kurulmuş olacak” diye konuştu.

'Beklediğimizin  üzerinde ilgi gördük'

Anadolujet Genel Müdürü İbrahim Doğan da, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden beklediklerinin üzerinde bir ilgi gördüklerini belirterek, Başkan Altepe’ye destekleri nedeniyle teşekkür etti. Bursa’nın Anadolujet için de uzun süredir planlanan bir destinasyon olduğunu dile getiren Doğan, “Şimdilik iki şehre uçuşlar başlatıyoruz ancak bunun devamının geleceğini düşünüyorum. Bu kadar büyük, tarihi mirası güçlü bir şehrin ulaşım ihtiyacının olması gereken nispette gerçekleşmediği ortada. 10 Mart’ta başlatacağımız seferlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

#Anadolujet
#Bursa
#Trabzon
il y a 9 ans