|

Çelikbilek liseli gençlerle buluştu

Beykoz Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Öğretmen Lisesi’nde düzenlediği söyleşide Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, öğrencilerle bir araya geldi.

Yeni Şafak
12:24 - 5/03/2015 Perşembe
Güncelleme: 10:28 - 5/03/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen “Belediye Başkanı Lise Gençliğiyle Buluşuyor” adlı okul söyleşilerinin ikincisi Cumhuriyetköy Mahallesi’nde yer alan Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Öğretmen Lisesi’nde gerçekleştirildi.


 “Başarıda altın kural, zamanı kıymetli kullanmak”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek konuşmasında gençlerin önemli bir hazine olduğunu, geleceğe umutla bakmaları gerektiğini, bunu önemseyen gençlerin ailelerine ve dolayısıyla devletine faydalı bireyler olacaklarına inandığının altını çizerek, başarıda altın kuralın zamanı kıymetli kullanmaktan geçtiğini belirtti. Çelikbilek, belediye başkanı olmasının yanında bir üniversitenin vakıf başkanı olduğunu, başarının anahtarının okumaktan, bilginin peşinde bir ömür koşmaktan, öğretmenlerin ve büyüklerin nasihatlerini dinlemekten geçtiğini vurguladı. Çelikbilek, “Bizler tarihine bağlı, adaleti dünyaya öğreten ataların çocuklarıyız, başarılı olmak için emek harcamamız, çaba göstermemiz, zorlanmamız gerektiğini, ancak bu sayede hedefe ulaşılacağını biliyoruz” diye konuştu.


Çelikbilek’ten 1000 kitap ve konferans salonu müjdesi

Programın soru cevap faslında öğrenciler spor salonu, okulun ulaşım sorunu, basketbol sahası, kütüphane, bahçe düzenlemesi ve konferans salonu sıkıntılarını dile getirdiler.


 Çelikbilek de soruları yanıtlarken, prosedürlerin olduğunu fakat bu konularda gerekenin yapılacağını belirtti. İlçede 75 okulun ve 25 amatör spor kulübünün her türlü eksikliklerinin giderilmesi için azami gayret ettiklerini hatırlatan Çelikbilek, okulun kütüphanesine 1000 kitap hediye edeceğini ve konferans salonunu düzenleyeceğinin müjdesini verdi. Ulaşımla alakalı sorunların çözümü hususunda da, Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu’nun ilgileneceğini söyledi.

#Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek
#Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Öğretmen Lisesi
#Gençlik Meclisi
9 yıl önce