|

Cenaze namazını öğretmeni kıldırdı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde karnesini almaya giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 16 yaşındaki Duygu Kahraman, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Kahraman'ın cenaze namazını din kültürü öğretmeni kıldırdı.

Yeni Şafak
15:44 - 24/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 13:46 - 24/01/2015 Cumartesi
IHA
Dün karnesini almaya giderken Omurtak Caddesi üzerinde Yusuf Nacar yönetimindeki 34 BM 3388 plakalı hafif ticari araç çarpması sonucu hayatını kaybeden Özel Mektebim Koleji 10'uncu sınıf öğrencisi Duygu Kahraman'ın cenazesi sabah saatlerinde Havuzlar Mahallesindeki evine getirildi. Komşularından ve ailesinden helallik alınan Kahraman'ın tabutuna sarılan anne Gülferiye Kahraman, "Bana kızımı geri verin" diye feryat ederken, baba Beycan Kahraman ayakta güçlükle durabildi. Okunan duanın ardından cenaze Merkez Garaj Camiine getirildi. Cenazeye Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile ailenin yakınları ve Kahraman'ın okul arkadaşları katıldı.


CENAZE NAMAZINI ÖĞRETMENİ KILDIRDI


Duygu Kahraman’ın cenaze namazını ise Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Latif Kökay kıldırdı. Kökay, Duygu’nun öğretmenlerine ve arkadaşlarına karşı davranışlarıyla sevilen sayılan başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, "Duygu güleryüzlü, bizlerin ve öğrenci arkadaşlarının çok sevdiği birisiydi. Onu erken kaybetmenin büyük acısını yaşıyoruz. Hayatının daha baharından onu kaybettik. Başımız sağ olsun inşallah bir daha böyle olaylar ile karşı karşıya kalmayız" dedi. Dualar sırasında öğretmen Kökay da gözyaşlarına hakim olamadı.


Duygu Kahraman'ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.


BELEDİYE KAZANIN OLDUĞU NOKTAYA HIZ KESİCİ TAKTI


Öte yandan, Çorlu Belediyesi ise kazanın meydana geldiği yolda yaya geçidi önlerine hız kesici taktı. İfadesinin ardından mahkemeye sevk edilen araç sürücüsü Yusuf Nacar ise mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


 
#Çorlu belediyesi
#öğrenci
#karne
#kaza
#ölüm
9 yıl önce