|

"Cibali Anadolu İHL" kültür merkezi haline geldi

Cibali Anadolu İHL'nin adı, Fatih Sultan Mehmet Han'ın İstanbul'u fethi sırasında Haliç'ten İstanbul kıyılarına çıkan, öncü şehit kahramanlardan Cebe Ali'den gelen ve "Cibali" olarak günümüze kadar ulaşan Cibali Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerine kaliteli eğitim vermek için her türlü fedakarlığı göğüslüyor.

Ayşe Büşra Erkeç
11:21 - 6/03/2015 Cuma
Güncelleme: 14:59 - 26/03/2015 Perşembe
Yeni Şafak

1985 yılında eğitim hayatına başlayan ve Cibali Lisesi olarak bilinen okul, 2012-2013 yılında Cibali Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak eğitim ve öğretim hizmetine kaliteli bir şekilde devam ediyor.



Ancak hala akıllarda ve zihinlerde, eski Cibali Lisesi olarak kaldığından yakınan Cibali Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Erdoğan Söylemez, yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ile bilinç altındaki ezberleri bozacaklarını ve kaliteli eğitim denildiği zaman parmakla gösterilecek bir okul olmayı hedeflediklerini ifade etti.







Bütün sıkıntıları aşacağız


Cibali Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin eski bir yapıya sahip olduğu için kaliteli eğitim vermekte zorlandıklarının altını çizen Söylemez, şuana kadar yaşadıkları sıkıntıları aşarak okulu daha sağlıklı ve nezih hale getirmek için çabaladıklarının da bilgisini verdi.







Kültür ve eğitimin merkezi olacak


Cibali Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne davet edilen kültür ve din adamlarının verdikleri seminerlerle daha da kalitesini artırmaya aday olan okul, geçtiğimiz günlerde “Hz Peygamber'i (s.a.v) ve Asr-ı Saadeti Sevdiren Adam" olarak nitelendirilen İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu'nu ağırladı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri Döngeloğlı ile röportaj yaptıklar ve sorularını iletme ve cevap alma fırsatını yakaladılar.






#Ömer Döngeloğlu
#Hz Muhammed sav
#Cibali Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi
9 yıl önce