|

Davutoğlu: Şükür namazı kıldım

Başbakan Ahmet Davutoğlu Şanlıurfa'ya ulaştı, ve serbest kalan vatandaşlarımızla bir araya geldi. Davutoğlu, "İki bayramı birden yapacağız, haberi aldığımda şükür namazı kıldım" dedi.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 20/09/2014 Cumartesi
Güncelleme: 09:56 - 20/09/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Davutoğlu: Şükür namazı kıldım
Davutoğlu: Şükür namazı kıldım

IŞİD'in 11 Haziran'da kaçırdığı Musul Başkonsolosu ve 48 çalışanı, sabaha karşı Türkiye'ye getirildi. 49 Türk, Şanlıurfa'da bir kamu binasında bir süre bekletildi, daha sonra da Şanlıurfa Havalimanı'na götürüldü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu da Azerbaycan ziyaretini yarıda kesti ve yurda döndü. Şanlurfa'da vatandaşlarımızla bir araya gelen Davutoğlu 49 vatandaşımızla beraber Ankara'ya gidecek.

ŞÜKÜR NAMAZI KILDIM

Başbakan Davutoğlu konsolosluk görevleriyle bir araya geldi. Açıklamalarda bulunan Davutoğlu, rehinelerin kurtarıldığı haberini aldığında şükür namazı kıldığını belirtti.

Davutoğlu havalimanı VIP salonunda vatandaşlarımızla konuştu.

"Hamdolsun, bundan sonra da başarılı çalışmalarınıza devam edeceğinizden eminim. İki bayramı birden yapacağız dedim, Allah nasip etti yaptık. Allah sizi bir daha ailelerinizden ayırmasın. Hep beraber Ankara'ya geçelim, eşiniz, dostunuz ailenizle buluşun. " dedi.

10 yıl önce
default-profile-img