|

Derbi yolunda ölüm

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçını izlemek için İzmir’den İstanbul’a gelen Sarı-Kırmızılı taraftarların içinde bulunduğu otomobile bir TIR çarptı. Kazada bir taraftar öldü, 4'ü ise yaralandı

Yeni Şafak
04:00 - 25/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 23:18 - 24/05/2015 Pazar
Diğer

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bir TIR'ın, Galatasaray-Beşiktaş derbisini izlemek için İstanbul'a gelen taraftarları taşıyan otomobile çarpması sonucu bir kişi öldü. Kaza, dün sabah saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde meydana geldi. Aziz Öztürk yönetimindeki 34 VEG 43 plakalı sıvı oksijen taşıyan TIR, Galatasaray-Beşiktaş arasında oynanan derbi müsabakasını izlemek İstanbul'a gelen Galatasaraylı taraftarlarının içinde bulunduğu 35 F 3441 plakalı otomobile arkadan çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle sürücü Uğur Çoban ile Erkan Dündar hurdaya dönen araçta sıkıştı.


KALP MASAJI YETMEDİ

Otomobilden çıkmayı başaran arkadaşları Fatih Genç, Sezgin Ateş ve Ümit Çoban hemen yardım istedi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan taraftarları araçtan çıkardı. Kalbi duran Uğur Çoban'a sağlık ekipleri ambulansta uzun süre kalp masajı yaptı. Ancak Çoban, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazanın şokunu üzerinden atamayan arkadaşları, Çoban'ın ölüm haberini alınca gözyaşlarını tutamadı. Yaralanan 4 taraftar ise ambulanslarla Şişli Etfal Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tanker sürücüsü Aziz Ö. gözaltına alındı.


#Galatasaray
#TIR
#kaza
9 yıl önce