|

Din cahili Cumhuriyet böyle rezil oldu

Medyanın, bu yıl kurban bayramı yine hac mevsimine denk geldi kadınlar erkekler ile ayrı ayrı yerlerde saf tuttu cahilliğine bir yenisi daha eklendi. Dindarları hedef yapan yayınları ile bilinen Türkiye'nin en eski gazetesi Cumhuriyet, mevlitin Kuran'ı Kerim'den okunduğunu yazarak medyanın din konusundaki cehaletini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yeni Şafak
17:57 - 29/05/2015 Cuma
Güncelleme: 21:02 - 29/05/2015 Cuma
Yeni Şafak

Cumhuriyet gazetesi, geçtiğimiz günlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Mardin'de Kürtçe mevlit dinlemesini de skandal bir haberle servis etti. Ayeti, hadisi birbirinden ayıramayan İslam düşmanı Cumhuriyet gazetesi,mevlitin Kuran'ı Kerim'den okunduğunu iddia ederek skandal bir hata yaptı. Cumhuriyet, "Erdoğan'dan meal, Davutoğlu'ndan mevlit" başlığıyla yayınladığı haberinde "Davutoğlu Erdoğan'ın elinden düşürmediği Kürtçe Kuran'dan mevlit okuttu" ifadeleriyle cehaletini bir kez daha gözler önüne serdi.





Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğumu vesilesiyle veya kutsal gecelerde özel bir makam ile okunan edebi metinlerden oluşan mevlitin Cumhuriyet gazetesi, Kuran'ı Kerim'den okunduğunu zannediyor.





#cumhuriyet
#cumhuriyet mevlit haberi
#ahmet davutoğlu
9 yıl önce