|

Diri diri gömdüler!

Ağrı korkunç bir vahşete sahne oldu. 3 gündür kayıp olan müzisyen Ferhat Tanrıkulu, metruk bir evde ölü bulundu. Tanrıkulu’nun özel yaptırılan tabutun içine konularak diri diri toprağa gömüldüğü ortaya çıktı

Yeni Şafak
04:00 - 2/03/2015 Pazartesi
Güncelleme: 23:03 - 1/03/2015 Pazar
DHA
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde inanılmaz bir vahşet yaşandı. Kayıp bir kişi, özel tabuta konulup diri diri gömüldü. 

Tüyleri diken diken eden korkunç olay, dün saat 22.20 sıralarında 155 Polis İmdat hattına gelen bir ihbarla ortaya çıktı. İhbarı değerlendiren Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hürriyet Mahallesi Yaprak Sokak üzerinde bulunan ve 2 yıldan beri boş olan eve gitti. Ekipler, metruk evdeki bir odada, toprağa gömülmüş erkek cesediyle karşılaştı. Cesedin, 3 günden beri kendisinden haber alınamayan 2 çocuk babası Ferhat Tanrıkulu’na ait olduğu belirlendi. 

2 KİŞİ GÖZALTINDA

28 yaşındaki Ferhat Tanrıkulu’nun marangozda özel olarak yaptırıldığı tahmin edilen dikdörtgen şeklinde bir tabutun içine konulduktan sonra diri diri toprağa gömüldüğü tespit edildi. Bu gerçek, uzman ekipleri bile dehşete düşürdü. Canilerin, ağırlık yapması amacıyla tabutun üstüne bir çekyat bırakması da dikkat çekti. Düğünlerde müzisyenlik yaparak yaparak geçimini sağlayan talihsiz şahsın cansız bedeni, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
#Ağrı
#Ferhat Tanrıkulu
#cinayet
9 yıl önce