|

Düğünden ölüme

Akrabalarının düğün töreninden dönen 19 günlük evli çift ve 3 akrabası aşırı hızın kurbanı oldu. Köprü bariyerlerine çarparak Seyhan Baraj Gölü'ne düşen araçtan 5 gencin cesedi çıkarıldı.

İha
00:00 - 27/02/2012 Pazartesi
Güncelleme: 01:26 - 27/02/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Düğünden ölüme
Düğünden ölüme

Adana'da gece yarısı aşırı hız nedeniyle meydana gelen kazada, aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre kaza, saat 23.30 sıralarında merkez Çukurova ilçesinde bulunan Seyhan Baraj Gölü Dolu Savak Kapağı Köprüsü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Murat Pirinci (23) ile eşi Gizem Pirinci (20) ve ağabeyi Mahmut Pirinci (26) ile amca çocukları Özcan Pirinci (24), merkez Yüreğir ilçesindeki Şahlar Düğün Salonu'nda teyze çocukları Hamit Düşürge ile Ceylan Ümay'ın düğün törenine katıldı. Düğünün ardından Murat, Mahmut ve Gizem Pirinci ile Gizem'in 20 yaşındaki Mehtap adlı teyzesinin kızı, Özcan Pirinci'nin kullandığı 01 GB 290 plakalı minibüse binerek kalacakları eve doğru hareket etti. Aşırı hızlı olan Özcan Pirinci yönetimindeki minibüs, DSİ'ye ait alanda bulunan Seyhan Baraj Gölü Dolu Savak Kapağı Köprüsü'ne girdi. Köprü bariyerlerine çarpan araç, bariyerleri yıkıp takla atarak yaklaşık 20 metre yükseklikten Seyhan Baraj Gölü'ne düştü. Gençler olay yerinde feci şekilde can verdi.

GENÇ ÇİFT YANYANA TOPRAĞA VERİLDİ

19 günlük evli olan Murat ve Gizem Pirinci çiftinin cenazesi ile Mahmut Pirinci ve Özcan Pirinci'nin cenazeleri gözyaşları ve ağıtlar arasında toprağa verildi. Genç çiftin balayından düğün için erken döndükleri öğrenildi.


12 yıl önce