|

Dumanlı ve Kışanak arasında sır görüşme

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'nın, Diyarbakır'a giderek HDP'li Belediye Başkanı Kışanak ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. Kışanak ile görüşmek için belediye binasına arka kapıdan giren Dumanlı uzun süre içeride kaldığı ifade ediliyor. Zaman gazetesi iddialar üzerine görüşmenin sır olmadığını belirterek 13 gün önce gazetede yayınlanmış haberi tekrar servis etti.

Yeni Şafak
09:00 - 28/04/2015 Salı
Güncelleme: 12:01 - 28/04/2015 Salı
Diğer

Paralel Yapı'nın yayın organı Zaman Gazetesi'nin Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'a giderek HDP'li Belediye Başkanı Gülten Kışanak ile gizli bir görüşme yaptığı iddia edildi. Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kışanak ile görüşmek için belediye binasına arka kapıdan giren Dumanlı uzun süre içeride kaldı. Hayatında ilk kez HDP çizgisindeki bir belediye başkanını makamında ziyaret eden Dumanlı'nın, Kışanak ile ne görüştüğü, ne tür bir pazarlık yaptığı ise henüz bilinmiyor. Güneş gazetesi gizli görüşmenin detaylarını önümüzdeki günlerde açıklayacağını da duyurdu.



Öte yandan Zaman gazetesi görüşmenin sır olmadığını belirterek, Dumanlı ve Kışanak'ın planlı olarak bir araya geldiğini ve bunun da haber yapıldığını duyurdu. Zaman, Ekrem Dumanlı ile Kışanak görüşmesinin fotoğrafını da yayınladı.




#ekrem dumanlı
#gülten kışanak
#hdp
#paralel yapı
#gizli görüşme
9 yıl önce