|

Edirne'de silahlı kavga: 2 polis yaralı

Edirne'de, iddiaya göre 'alacak-verecek' sebebiyle iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada, 2 polis hafif şekilde yaralanırken, 5 kişi de gözaltına alındı.

Yeni Şafak
18:24 - 2/06/2015 Salı
Güncelleme: 15:26 - 2/06/2015 Salı
IHA
Gündem
Gündem

İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı silahlı kavga çıktı. İki grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma büyüyerek, silahla karşılıklı olarak ateş açıldı. Bir araç kiralama ofisinde meydana gelen olayda, taraflardan birisine ait olduğu öğrenilen Bulgar plakalı bir otomobilde ve kiralama ofisinde maddi hasar oluştu.



Yaşanan silahlı kavga sonrası olay yerine gelen polis ekipleriyle taraflar arasında arbede yaşandı. 2 polisin hafif şekilde yaralandığı kavga sonrası olaya karışan 5 kişinin gözaltına alındığı, 1 kişi için de yakalama çalışmalarının başlatıldığı öğrenildi.



"ALACAK-VERECEK DAVASI"


Silahlı kavganın gerçekleştiği araç kirama ofisinin yan tarafından esnaflık yapan Aydemir Çekiç ise yaşanan olayın alacak-verecek meselesinden olabileceğini iddia ederek, "İki grup arasında bir kavga çıktı. Bir arkadaş silah atmış, kim olduğunu bilmiyoruz. Silah atınca da öbür araba gitti. Alacak-verecek galiba olaylar, başka bir şey tahmin etmiyorum. Daha sonra polis geldi. Polis arkadaşlarla, öbür arkadaşlar tartıştılar" ifadelerini kullandı.



EMNİYET MÜDÜRÜ: "5 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDIK, 1 KİŞİ ARANIYOR"


Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, yaşanan silahlı kavganın ardından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:



"İki grup arasında nedenini bilmiyoruz, kavga çıkıyor. Kavgada silah da kullanılmış. Konuyla ilgili 5 kişinin yakalaması yapıldı, 1 kişiyi de aramaya devam ediyoruz. Çalışmalara devam ediyoruz. Silahlı yaralanan yok ancak arbede de yaralananlar olmuş tabi ki. Bizim 2 arkadaşımıza mukavemette bulunuyorlar. Her iki arkadaşımız da hafif şekilde yaralandı. Bildiğimiz kadarıyla olaya karışan yabancı uyruklu kişi yok. Araçla ilgili de tahkikatımız sürüyor. Olayın detaylarını daha sonra aktaracağız."



#edirne
#edirne silahlı kavga
#edirne kavga
9 yıl önce