|

Elazığ'dan acı haber: 1 şehit 3 yaralı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu 1 askerin şehit olduğu, 3 askerin yaralandığı bildirildi.

Aa
00:00 - 1/10/2014 Çarşamba
Güncelleme: 08:49 - 1/10/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Elazığ'dan acı haber: 1 şehit 3 yaralı
Elazığ'dan acı haber: 1 şehit 3 yaralı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Kovancılar'daki Jandarma Özel Harekat Taburu'nda görevli askerleri taşıyan araç, Çakırkaş mevkisinde devrildi.

Kazada, 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Yaralı askerler Elazığ Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kovancılar İlçe Jandarma Özel hareket taburunda görevli askerleri sabah saatlerinde görev yerlerine bırakan askeri servis aracı, Karakoçan istikametine giderken, Çakırkaş köyü yakınlarında belirlenemeyen bir nedenle devrildi.

Şehidin kimliği belli oldu

Şehit olan askerin Jandarma Özel Hareket Taburundan Uzman Er Selahattin İlhan olduğu belirlendi. Araçta bulunan uzman erbaşlardan Ali Ceylan, Gürkan Çıplak ve Levent Kaya yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harput Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine gelen Jandarma Alay Komutanı Albay Sefer Resuloğlu ve Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar kazayla ilgili bilgi aldı.

Kazanın nasıl olduğunu bilmediğini belirten Başkan Akpınar, "Devletimizin, milletimizin başı sağolsun. Bir arkadaşımız şehit olmuş" dedi.

Kazayla ilgili olay yerinde yapılan incelemenin ardından soruşturma başlatıldı.

9 yıl önce