|

Emekli astsubay'a sopalı saldırı: 1 ölü

Sakarya'nın Serdivan İlçesinde güvenlik şirketi sahibi emekli astsubay 50 yaşındaki Olgun Sert kendisine sopalarla saldırdığı öne sürülen 4 kişiden 36 yaşındaki Ali İhsan Çerçel'i öldürdü, 28 yaşındaki Melih Kazanoğlu'nu ise ağır yaraladı.

Yeni Şafak
15:59 - 27/01/2015 Salı
Güncelleme: 14:01 - 27/01/2015 Salı
DHA

Olay, bugün saat 09.00 sıralarında Arabacıalanı Mahallesi'nde meydana geldi. Jandarma Astsubayı olan ve emekliye ayrıldıktan sonra özel güvenlik şirketi kuran açan Olgun Sert, oturduğu siteden çıkarak park ettiği otomobiline binmek isterken, lastiğin patlak olduğunu fark etti.


Lastiği kontrol ederken, orada bulunan elleri sopalı 4 kişinin saldırısına uğrayan ve darbelerle yaralanan Olgun Sert, üzerinde taşıdığı beylik tabancasını çekerek saldırganlara ateş etti. Olgun açtığı ateşle Ali İhsan Çerçel kasık ve bacağından, Melih Kazanoğlu ise göğsünden vurdu.


Yaralılardan Ali İnsan Çerçel olay yerinde öldü. Ağır yaralı Melih Kazanoğlu ile saldırganların sopa darbeleriyle yaralanan Olgun Sert, çağrılan ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Doktorlar Melih Kazanoğlunun hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi.


Olayın Olgun Sert ile saldırganlar arasındaki husumetten kaynaklandığı belirtilirken, polis de kaçan diğer 2 saldırganı arıyor.

 
#sakarya
#emekli astsubay
#saldırı
9 yıl önce