|

Eren’den acı haber

İki haftadır kayıp olan Bolu Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümü öğrencisi 17 yaşındaki Eren Yiğit, ormanlık alanda ölü bulundu

04:00 - 3/03/2015 Salı
Güncelleme: 00:20 - 3/03/2015 Salı
Diğer
Bolu’da kayıp lise öğrencisi ormanda ölü bulundu. Bolu Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümü öğrencisi 17 yaşındaki Eren Yiğit, 16 Şubat tarihinde para istemek için akrabası Sabahattin Bozoğlu’nun işyerine uğradıktan sonra kayıplara karıştı. Olayın ardından ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp liselinin, kız arkadaşına Sarıcalar Mahallesi mevkiinde cep telefonundan çekip gönderdiği video üzerine ekipler bu bölgeye yönlendirildi. İl Emniyet Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi ve jandarma ekiplerince bölge didik didik aranmasına rağmen Eren’e ulaşılamadı. 

GÖZYAŞINA BOĞULDULAR

Dün, Çakmaklar Çamlığı mesire alanına yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta piknik yapan iki kişi, bir cesetle karşılaşınca polisi aradı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekiplerin yaptığı inceleme sonucu, cesedin, Bolu Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümü öğrencisi Eren Yiğit’e (17) ait olduğu belirlendi. Acı haberi alan ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ceset, incelemelerin ardından otopsi için Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna kaldırıldı. 
#Bolu
#Eren Yiğit
#Sabahattin Bozoğlu
9 yıl önce