|

Eşine kurşun yağdırdı

Adana'da alkol bağımlısı olan 9 yıllık eşi tarafından kurşun yağmuruna tutulan 26 yaşındaki Sevgi Sağlam hayatını kaybetti. Başına ve sırtına 7 mermi sıkılan talihsiz kadının çocuklarının gözü önünde öldürüldüğü öğrenildi

Adana
00:00 - 11/03/2011 Cuma
Güncelleme: 00:05 - 11/03/2011 Cuma
Yeni Şafak
Eşine kurşun yağdırdı
Eşine kurşun yağdırdı

Adana'da 2 çocuk annesi 26 yaşındaki Sevgi Sağlam, işsiz kocası tarafından kurşun yağmuruna tutularak vahşice öldürüldü. Başına ve sırtına 7 kurşun sıkılan talihsiz kadının çocuklarının gözü önünde hayatını kaybetttiği öğrenildi.

Olay, önceki akşam saat 03.00 sularında meydana geldi. Aşırı alkollü olarak eve geldiği öğrenilen Hasan Sağlam bir süre sonra eşiyle tartışmaya başladı.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE

Daha sonra seslere uyanan 8 yaşındaki Mümtaz ve 5 yaşındaki kızları Dursun'un gözü önünde belinden çıkardığı ruhsatsız silahını ateşleyen hasan Saplam eşini kurşun yağmuruna tuttu. Başına ve sırtına 7 kurşun isabet eden talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen polis ekipleri evi kontrol ettiklerinde Sevgi Sağlam'ın cesedi ile karşılaştı. Hasan Sağlam da, babası Mümtaz Sağlam'ın ihbarı üzerine eve gelen polisler tarafından

TEFECİLERE BORCU VARDI

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Sevgi Sağlam'ın cesedi Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayın duyulmasıyla kurum önüne gelen Sağlam'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Annelerinin ölümüne şahit olan kardeşler ise Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülerek, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu görevlileri ile pedegoglarca psikolojik destek almaları sağlandı. Aşırı alkollü olduğu öğrenilen Sağlam'ın ilk aşamada ifadesinin alınamadığı belirtildi. Babası Mümtaz Sağlam'a ait kahvehaneyi işleten Sağlam'ın alkol bağımlısı olduğu ve sık sık kumar oynadığı ileri sürüldü. Daha önce kumar oynama ve oynatma suçlamasıyla hakkında işlem yapıldığı öğrenilen Sağlam'ın borçları nedeniyle tefeciden para aldığı, borcunu ödeyemeyince de habersizce babasının 2 evini ve kendi oturduğu evi sattığı belirtildi. Sağlam'ın evi sattığı kişiyle anlaşarak kira karşılığında oturmaya devam ettiği ifade edildi.



13 yıl önce