|

Eski AK Partili vekil ölümden döndü

Bursa''nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birini eski AK Parti Çanakkale Milletvekili İbrahim Köşdere'nin kullandığı öğrenildi.

İha
00:00 - 20/06/2013 Perşembe
Güncelleme: 18:27 - 20/06/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Eski AK Partili vekil ölümden döndü
Eski AK Partili vekil ölümden döndü

Yalova''dan Bursa istikametine giden eski AK Parti Çanakkale Milletvekili İbrahim Köşdere''nin (51) kullandığı 34 AK 7517 plakalı otomobile, Yeniköy ışıklarında arkadan gelen Yusuf Bedri Y. (65) idaresindeki 41 KH 050 plakalı araç çarptı. Milletvekilinin kontrolden çıkan aracı, önündeki 34 EZ 3844 plakalı araca çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta maddi hasar meydana gelirken, eski milletvekili ile Naciye Birgüler (87), eşi Cavide Köşdere ve yanlarında bulunan Nilüfer Aydın (68) hafif şekilde yaralandı.

Kaza sonrası İstanbul-Bursa yolu 2 saat trafiğe kapanırken, yaralılara ilk müdahaleyi 112 ekipleri yaptı.

Köşdere'nin kaza yaptığı haberini alan AK Parti Orhangazi İkinci Başkanı Serkan Ateş, hemen olay yerine geldi. Kazada hafif yaralanan eski vekile yardım eden Ateş, kaza hakkında polislerden bilgi aldı.

Kazayla ilgili bilgisine başvurulmak üzere karakola giden Köşdere, daha sonra sağlık kontrolü için Orhangazi Devlet Hastanesi''ne getirildi. Sağlık durumunun iyi olduğu görülen Köşdere kısa bir süre sonra taburcu edilirken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

11 yıl önce