|

Ezan ile selayı karıştıran teröristler neye uğradığını şaşırdı

Şırnak Emniyet Müdürlüğü ek binasına saldırı planı yapan teröristler, sela okunmaya başlayınca ezan sanıp, binanın boş olduğunu düşünerek saldırıya geçti. Bu sırada namaz hazırlığında olan polisler, teröristlere müdahale etti ve 4 terörist öldürüldü.

Yeni Şafak
06:54 - 12/02/2016 Cuma
Güncelleme: 17:52 - 12/02/2016 Cuma
Diğer

PKK'lı hainlerin Şırnak Emniyet Müdürlüğü ek binasını ele geçirme planı, ezan ile selayı ayırt edemeyince suya düştü. Olay şöyle gelişti:



Şırnak'ta Cuma namazı saat 11.30 sıralarında kılınıyordu. Namazdan 40 dakika önce ise sela okunmaya başladı. Bu sırada polisler namaz hazırlığı yapıyordu. Binada çok az polis vardı. Teröristler selayı ezan sanıp saldırıya geçti.



Polisler geri döndü


Akşam'da yer alan habere göre, polisler namaza doğru hareket halindeydi henüz emniyet binasını terk etmemişti. PKK'lılar, uzun namlulu silahlar, roketatarlar ve el bombaları ile binaya saldırmaya başladı. Binanın içine sızmaya çalışan teröristleri gören polisler araçlarıyla geri döndü. 4 PKK'lı içeriye girmeye çalıştıkları sırada çembere alınarak öldürüldü. Böylece teröristlerin hain planı tutmamış oldu.


#Şırnak
#terörist
8 yıl önce