|

Fas Kralı 5 uçakla geldi

Fas Kralı 6. Muhammed ve eşi, 2 ayrı özel uçakla İstanbul’a geldi. Konukların kişisel eşyaları ise 3 askeri uçakla getirildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/12/2014 Monday
Güncelleme: 22:28 - 21/12/2014 Sunday
Yeni Şafak
Fas Kralı 6. Muhammed, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak Türkiye’ye geldi.  Dün akşam saatlerinde İstanbul’a inen Kral 6. Muhammed’i, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde, İstanbul Vali Yardımcısı Fevzi Güneş ve diğer yetkililer karşıladı. Kral 6. Muhammed, daha sonra apronda kendisi için bekletilen araçla havalimanından ayrıldı.

EŞİ VE ÇOCUKLARI AYRI GELDİ 

Fas Kralı 6. Muhammed’in eşi Prenses Lalla Salma ve çocukları ile beraberindekiler ise başka bir özel uçakla saat 17.30’da Atatürk Havalimanı’na geldi. Prenses ve çocukları daha sonra uçağın altına yanaşan başka araçlara binerek havalimanından ayrıldılar. Kral 6. Muhammed’in Türkiye ziyareti için hazırlıklar günler öncesinden başlatıldığı öğrenildi. Kralın eşyaları, Fas Hava Kuvvetleri’ne ait 3 adet askeri nakliye uçağı ile İstanbul’a getirildi. Karşılama sırasında gazeteciler, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’ne alınmadı. Fas kralı 6. Muhammed’in Türkiye ziyareti hakkında ise bilgi verilmedi.
#Fas Kralı
#Fas
#Fas Kralı 6. Muhammed
#Erdoğan
9 years ago