|

Festival en çok onlara yaradı

İstanbul''un en eski alışveriş çarşısı olan Mahmutpaşa Çarşısı''nda bu yıl üçüncü kez düzenlenen festivalin finalinde kurayla belirlenen 4 çift, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir''in kıydığı nikah dünya evine girdi

İstihbarat Servisi
00:00 - 20/10/2014 Pazartesi
Güncelleme: 00:35 - 20/10/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Festival en çok onlara yaradı
Festival en çok onlara yaradı

İstanbullulara yaklaşık 2 ay boyunca ucuz alışveriş yapma imkanı sunan ''Mahmutpaşa Alışveriş Festivali'' Eminönü Meydan''da düzenlenen final programı ile sona erdi. Festivalin kapanış programında '''Mahmutpasa.com'''a başvuran 800 kişi arasından kura ile seçilen 4 çift, Fatih Belediye Başkanı Mutafa Demir''in kıydığı nikah ile dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Mahmutpaşa Esnaf ve İşadamları Derneği Yusuf Yetişgin, Cengiz Kurtoğlu, Jale Parıltı, Ahmet Selçuk İlkan Nurcan Sabur Sevda Türküsev ve İrfan Kodaloğlu hep birlikte yaptı.

MUTLULUKLAR DİLEDİ

Nikahları kıyılan çiftler, daha sonra Cengiz Kurtoğlu''nun şarkıları eşliğinde dans etti. Çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen Mustafa Demir, ''Aile olarak vatana, millete faydalı evlat sahibi olmanızı diliyorum. Evlilik kararı insanın en önemli kararlarından biridir. Sıkıntılar elbet olur bunlar bütünleşebilmekle, paylaşmakla aşılır'' dedi.


10 yıl önce