|

Filyos didik didik aranıyor

Karabük’te Filyos Çayı’na uçan otomobilde can veren öğretmen çiftin kaybolan 4 yaşındaki çocukları Muhammet Emin Şimşek’e 3 gündür ulaşılamadı. Ekipler, küçük Muhammet'i bulabilmek için çayın her noktasını didik didik arıyor.

Yeni Şafak
04:00 - 1/02/2015 Pazar
Güncelleme: 20:39 - 31/01/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Karabük’ün Yenice ilçesinde, Filyos Çayı’na devrilen otomobilde yaşamını yitiren öğretmen çift Ökkeş-Serpil Şimşek’in kayıp çocukları, facianın ardından 3 gün geçmesine rağmen bulunamadı. İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay, kaza anında araçta olduğu belirlenen 4 yaşındaki Muhammet Emin Şimşek’in aranmasına aralıksız devam edildiğini söyledi. Jandarma Su Altı Arama Kurtarma Timi (JAK), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Zonguldak Deniz Polisinden 19 kişilik dalgıç ekibinin kıyı ve dip aramalarını sürdürdüğünü anlatan Erbay, “Jandarma, AFAD ve polisin tecrübeli ekipleri her köşeye bakıyor. Zorlu şartlarda yapılabilecek her şeyi yapıyorlar. Aramalar kaza alanı ve 1 kilometre çevresinde, bir de civardaki su toplama havuzunda yapılıyor. Sonuç alınıncaya kadar aramalara devam edilecek” diye konuştu. Karabük Vali Yardımcısı Erkan Çapar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Samit Tokmak ve Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat da çalışmaları yerinde inceledi.


OTOMOBİL ÇAYA UÇMUŞTU

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinden Karabük’e giden Ökkeş Şimşek yönetimindeki 67 VF 356 plakalı otomobil, Ören köyü mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Filyos Çayı’na devrilmişti. Kazada sürücü Ökkeş ile eşi Serpil Şimşek hayatını kaybetmişti. 

#Filyos Çayı
#otomobil
#kaza
9 yıl önce