|

Freni patlayan kamyon dehşet saçtı

Kayseri'de freni arızalanan kamyon önce 5 araca ardından 2 eve çarptı. Evlerin kısmen yıkıldığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 6 kişi de yaralandı. Kazadan geriye deprem görüntülerini aratmayan bu tablo kaldı.

Kayseri
00:00 - 31/07/2012 Salı
Güncelleme: 00:43 - 31/07/2012 Salı
Yeni Şafak
Freni patlayan kamyon dehşet saçtı
Freni patlayan kamyon dehşet saçtı

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında freni arızalanan kamyon araçlara çarparak eve girdi. Olayda 5 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Kaza iftara 1 saat kala Kayseri'nin Develi ilçesi Aşık Seyrani Caddesi üzerinde meydana geldi. Kazada, freni arızalanan 38 DS 931 plakalı kamyon, 5 araca çarptıktan sonra 2 eve çarparak durabildi. Olayda kamyon sürücü ve aracın çarptığı evde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada 6 kişi de yaralandı. Durumu ağır olan 3 yaralı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Kayseri Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralılar ise Develi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

BEKAR EVİ

Kazanın üzücü bir olay olduğunu vurgulayan Sağlık İl Müdürü Dr. Ahmet Öksüzkaya, kamyonun çarpmasıyla yıkılan ev enkazında herhangi birisinin olup olmadığının araştırılması için olay yerine UMKE ekibinin gittiğini ve çalışmalara başladıklarını söyledi. Kazada yıkılan evin bekar evi olduğunun söylediklerini belirten Öksüzkaya, 'Ambulanslarla yaralılar hastanelere taşındı. Durumu ağır olan 3 yaralı ise

Kayseri'deki hastanelere getirilerek tedavi altına alındı' dedi.



12 yıl önce