|

Gaziantep'te büyük yangın

Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi''nde bulunan bir iplik fabrikasında yangın çıktı. Alevler kısa sürede bütün fabrikayı sararken, yaklaşık 80 itfaiye personele yangına müdahale etti. Yangının diğer fabrikalara sıçraması önlendi.

Cihan
00:00 - 16/09/2013 lundi
Güncelleme: 18:40 - 16/09/2013 lundi
Yeni Şafak
Gaziantep'te büyük yangın
Gaziantep'te büyük yangın

Saat 15.30 sıralarında 2. Organize Sanayi Bölgesi''nde bulunan Teksmen İplik Fabrikası''nın depo bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede bütün fabrikayı saran yangınpaniğe neden oldu. Olay yerine Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 30 itfaiye aracı ve 80 itfaiye ekibinin müdahalesine rağmen yangın henüz kontrol altına alınamadı. Rüzgarın da etkisiyle fabrikanın her yerine sıçrayan alevler nedeniyle fabrikanın çatı bölümünde çökme meydana geldi.

Olay gerine gelerek incelemelerde bulunan Gaziantep OSB Müdürü, yangının fabrikanın depo bölümünde çıktığını ve herhangi bir yaralanma ya da ölümün olmadığı bilgisini verdi. Maddi hasarın oldukça fazla olduğu yangında Gaziantep İtfaiye Daire Başkanı Ömer Yalım''ın verdiği bilgiye göre 30 araç ve 80 itfaiye personeli ile müdahale edildi. Yalım, yangının diğer fabrikalara sıçramasının öüne geçildiğini ifade etti. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.


il y a 11 ans