|

Gezi, çözüme By-pass için yapıldı

JİTEM itirafçısı Abdülkadir Aygan Tvnet'te çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aygan:Akil insanlara başlatılan saldırı ile gezi olayları tamamlandı. Amaç süreci baltalamak. Mesele ağaç meselesi değildir. Mesele küresel güçlerin oyunudur. Esed'e rahat nefes aldırılmak isteniyor.

Yeni Şafak
00:00 - 18/06/2013 Salı
Güncelleme: 22:53 - 18/06/2013 Salı
Yeni Şafak
Gezi, çözüme By-pass için yapıldı
Gezi, çözüme By-pass için yapıldı

Tvnet'te yayınlanan "İstihbarat" programında JİTEM itirafcısı Abdülkadir Aygan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aygan Gezi Parkı olayları ile terörün bitirilmesi için yapılan sürecin baltalanmak istendiğini söyledi.

Aygan "süreci küresel güçler yönetiyor, Türkiye ayağındaki çevreci görünümündekiler ise oyunun piyonları" dedi.

Aygan şunları söyledi:

" Gidip diyorlar ki, 3. köprüyü durdurun. Havalimanını yapmayın. Çok açıkça kendini belli ediyorlar. Global sermayenin uşaklığını piyonluğunu yapıyorlar. Ak Parti döneminde işçiler hakkında bir şey mi yapılmamış işçi için bir şey mi eksik diyorlar, hayır. Eğer öyle olsa bende destek veririm. Amaçları farklı.

Mesele ağaç meselesi değil

Ben doğayı ve çevreyi severim mesele bir ağaç meselesi değildir. Mesele küresel güçlerin Türkiye'deki oyunudur.

Esed'e nefes aldırmak istiyorlar

Amaç başlatılan süreci baltalamaktır. Akil insanlara saldırmakla bunu gösterdiler. Esad'a nefes almak istiyorlar. Başbakan'a diktatör diyorsunuz bizi koyun yerine koymayın. Evren diktatör idi. Darbeciler cumhuriyet tarihinden beri uluslararası güçlere dayadılar.

Bunlar referandumdan korkarlar

Sandığı koyup üzerine de parti bayrağı da koyanlardır bunlar. Bunlar seçimden korkar referandumdan korkarlar yarasalar gibidirler. Işığa çıkamazlar ve ancak geceleri dışarı çıkarlar.

Sabahat Akkiraz'a yazıklar olsun

Bu olaydan birşey amaçlayanlar Başbakan'ı zor duruma düşürmek işteyenler özellikle CHP Milletvekili Sabahat Akkiraz'a yazıklar olsun. İşi mezhepe kadar götürdü. Yazıklar olsun alevi sünni çatışması çıkarTANLARA.

11 yıl önce