|

Gülen battıkça batıyor

Paralel yapıya yönelik başlatılan operasyonda hakkında yakalama kararı çıkarılan Fethullah Gülen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Haşhaşi' ve 'Sülük' sözlerini eleştireyim derken daha da battı. Gülen'in Hitler ve Lenin hakkındaki sözleri, durumu saptırdığını gösterdi.

13:48 - 22/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 14:18 - 22/12/2014 Pazartesi
Yeni Şafak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Paralel Yapı için kullandığı 'Haşhaşi' ve 'sülük' nitelemesine Fethullah Gülen'den yeni bir açıklama geldi.


ELEŞTİREYİM DERKEN DAHA DA BATTI

Hakkında yakalama kararı çıkartılan Gülen, son açıklamasında iktidara yakın çevreleri ve isim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi. Gülen'in Erdoğan'ı eleştireyim derken Lenin ve Hitler'e sığınması ise daha fazla tepkilere yol açtı. Gülen'in tarihte binlerce insanı katleden Hitler ve Lenin için söylediği 'O ezip öldürdükleri insanlara o kadar küfür lafı etmemiştir" sözleri dikkat çekti.


HİTLER VE LENİN VURGUSU

Gülen, "Dün, arkadaşlar sadece en galizlerini seçmişlerdi, kocaman bir dosya, bir seneden beri tam 400 tane küfür lafı var. İnanın Lenin, Allah’ı inkar ettiği halde, Marksizm çizgisinde, o ezip öldürdüğü insanlara o kadar küfür lafı etmemiştir. Her şeyi Nazizm’e bağlamak isteyen ve ona muhalif gelen herkesi yok etmek suretiyle bir yönüyle dünyada farklı bir şey tesis etmeye çalışan Hitler, o kadar merhametsiz, o kadar gaddar olmasına rağmen 400 tane küfür kullanmamıştır" ifadelerini kullandı. 

#fethullah gülen
#gülen erdoğan
#gülen lenin hitler
9 yıl önce