|

Gündüz cenazesi vardı gece işyeri yandı

Kayseri’de cenazesi nedeniyle dükkanını kapatan vatandaşın iki katlı işyerinde çıkan yangında, işyeri tamamen yanarak kül oldu.

Yeni Şafak
07:02 - 28/01/2015 Çarşamba
Güncelleme: 05:04 - 28/01/2015 Çarşamba
IHA

Gesi Cumhuriyet mahallesi Tekin sokakta bulunan H. E.’ye ait iki katlı işyerinde gece saatlerinde yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. İşyerinde zaman zaman patlamaların meydana gelmesi yangına müdahaleyi zorlaştırırken, çevrede toplanan vatandaşlar da çalışmaları meraklı gözlerle izledi.


Bazı vatandaşların, itfaiyenin yangını söndürme çalışmalarını cep telefonlarıyla kaydettiği görüldü. İşyerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alınırken, iki katlı işyeri kullanılamaz hale geldi.


“İŞYERİ SAHİBİNİN CENAZESİ VARDI”


Öte yandan işyeri kullanılamaz hale gelen H.E.’nin gündüz cenazesi nedeniyle işyerini açmadığı öğrenildi. Komşu esnaf Fatih Bozkurt, “Benim yan tarafta manavım var. Arkadaş aradı ‘yangın var’ diye. Bende geldim. İlk başlarda bir şey yoktu, sonradan patlamalar başladı. Patlamalar başlayınca itfaiyeye haber verdik, sonra ben gittim dükkan sahibini aldım. Neye uğradığımızı şaşırdık. Dükkan sahibinin cenazesi vardı, dükkanı da kapalıydı. Bugün hiç dükkanı da açmadı” diye konuştu.


Polis, yangının neyden kaynaklandığını belirlemek için soruşturma başlattı.


 
#yangın
#cenaze
#kayseri
#itfaiye
9 yıl önce