|

Hakan Şükür siyaset için bunu da yaptı

AK Parti'den istifa ettikten sonra kendisini siyasete taşıyan Recep Tayyip Erdoğan'a adeta savaş açan Hakan Şükür, bugün yaptığı bir paylaşımla düşmanlıkta sınır tanımadığını gözler önüne serdi. Şükür, Suriyeli bebeklerin ölümlerinin de Erdoğan düşmanlığı için kullanılabileceğini gösterdi.

Yeni Şafak
15:12 - 2/09/2015 Çarşamba
Güncelleme: 15:22 - 2/09/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Hakan Şükür, kıyıya vurmuş Suriyeli bebeklerin cansız bedenleri üzerinden Erdoğan düşmanlığı yaparak büyük tepki çekti. Bu sabah saatlerinde Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında batan lastik bottaki Suriye uyruklu 12 kişi hayatını kaybetti. Kıyıya vuran cansız bedenlerden üçü ise bebeklere aitti. Kıyıya vurmuş Suriyeli bebeklerin görüntüleri yürekleri dağladı. Konuyla ilgili sosyal medyada binlerce paylaşım yapılırken Hakan Şükür'ün yorumu büyük tepki çekti. AK Parti'den istifa ettikten sonra kendisini siyasete taşıyan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hedef alan yorumlar yapan Şükür, bu sefer de Suriyeli bebeklerin cansız bedenlerini kullandı.



Büyük tepki çekti


Savaş mağduru 2 milyon Suriyeliye Türkiye topraklarının açılmasının adımlarını atan ve yaşanan bu büyük insanlık dramını seyreden Batı'ya her seferinde ağır eleştirilerde bulunan Erdoğan'ı, Bodrum'daki insanlık faciası üzerinden eleştirdi Hakan Şükür. Erdoğan'ın 2012'deki "Şam'da cuma namazı kılacağız" sözlerini Suriyeli miniklerin cansız bedenlerinin fotoğrafları ile paylaşan Şükür, "Şamlı çocukların cesetleri Türk sahilinde" yorumunda bulundu. Şükür'ün twitter'daki bu paylaşımı büyük tepki çekti.







2012'de AK Parti milletvekili değil miydin?


Şükür'e yanıt veren twitter kullanıcılarından biri "Yazıklar olsun sana milyonlarca Suriyeliye kucak açan Erdoğan'ı görmezden gelmekte Müslüman'lığa sığmaz" yorumunu yaparken, bir vatandaş ise Şükür'e 2012'de AK Parti Milletvekili olduğunu hatırlatarak "Erdoğan'a o zaman neden tepki göstermedin" diye sordu.

#Halan Şükür
#Cumhurbaşkanı
#Erdoğan
#Suriye
#Mülteci
9 yıl önce