|

Hayal görüyorlar

Paralel çete eşliğinde HDP ve CHP’nin el ele verip perde arkasında işbirliği yaptığını belirten Başbakan Davutoğlu, ‘’Arkalarında da belli bir medya var. Hedefleri AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesini engellemek. Hayal görüyorlar’’ dedi. Davutoğlu, paralel çete, CHP ve HDP’yi İsrail ağzıyla konuşmakla suçladı.

Yeni Şafak
04:00 - 6/05/2015 Çarşamba
Güncelleme: 00:52 - 6/05/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ardahan, Kars ve Iğdır'daki mitinglerde paralel çete, CHP ve HDP'nin perde ardında ittifak yaparak AK Parti'nin iktidara gelmesini engellemek istediğini söyledi. Her üç ilde de meydanı dolduran coşkulu kalabalığa seslenen Davutoğlu, özetle şunları söyledi:


Bütün Kafkaslara, Ermenilere, Gürcülere ve can Azerbaycan'a mesaj olarak söylüyorum. Kafkas barışı için ne yapmak gerekiyorsa yaparız. Geçen hafta özellikle belli ülkelerin 1915 olaylarından hareketle Türkiye'yi kıskaç altına alma, bu milleti tahkir etme politikalarına karşı dimdik ayakta duracağız. Biz herkesle tarihi konuşuruz ama hiç bir güç karşısında baş eğmeyiz.



HACI DEDENE İHANET ETTİN


Kılıçdaroğlu buraya gelmiş, 'Ardahan'a ne yaptılar' demiş. El insaf minel vicdan. Ardahanlılar ve bütün Türkiye bilir ne yapıldığını. Bir başkası da Demirtaş, hani şu 'Kudüs Yahudilerindir' diyen adam. Ben de ona dönüp 'sana Selahattin demeyeceğim' deyince, lafı değiştirip, 'Hacı dedem koymuş bunu bana' diyor. Eğer yaşıyorsa hacı dedenin ellerinden öperim, Allah uzun ömür versin, hacı deden vefat etmişse Allah rahmet eylesin. Ona saygımız sonsuzdur. Selahattin ismini de iyi niyetle koymuştur ama sen o isme ihanet ettin. Hacı dedenin gittiği Kabe'yi Taksim'le karşılaştırmaya kalktın. Al CHP'yi vur


HDP'ye, al HDP'yi vur CHP'ye aynı ses çıkıyor, tın tın, boş testi sesi bunlar.



TEMSİL HAKKI SADECE MİLLETTE


Paralel çete eşliğinde HDP, CHP el ele, perde gerisinden işbirliği yapıyorlar. Arkasında da belli bir medya var. Bu koalisyon içinde hedefleri AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesini engellemek. Hayal görüyorlar, milletin verdiği iktidarı biz, milletim verdiği sürece sonuna kadar kullanırız. Kürt kardeşlerimizin de Türk kardeşlerimizin de temsil hakkı sadece ve sadece millettedir ve milletin partisi AK Parti'dedir. Tercih yapmaları lazım. Bu HDP'liler batıya gidiyorlar, 'barış' diyorlar, 'demokrasi' diyorlar. Doğuya geliyorlar musluklardan kan akan panolar basıyorlar. Ağrı'da, Diyadin'de vatandaşlarımızı tehdit ediyorlar.


HER OYUNU OYNADILAR


12 yıl içinde büyük bir birikim gerçekleştirdik, Türkiye ayağa kalktı. Şimdi one minute diyor, zalimlere dur diyor. Cumhurbaşkanımızın deyişiyle one minute diyor. Bizi zayıflatabilmek için her türlü oyunu oynadılar. Şimdi paralel çete işbirliğinde CHP, HDP el ele perde gerisinden işbirliği yapıyor. Arkasında da belli bir medya var. AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesini engellemek amaç. Hayal görüyorlar hayal…



İSRAİL AĞZIYLA KONUŞUYORLAR


Bu çete, mihrak Mavi Marmara'da vatandaşlarımız şehit edildiğinde Pensilvanya'daki zat İsrail otoritesinden izin alınsaydı diyor. CHP diyor ki niye bizim İsrail'de büyükelçimiz yok. Bilmiyor mu 9 vatandaşımızı şehit eden zalimlerle dost olmamız mümkün mü? Sen dost olursun da biz olmayız. Demirtaş da Kudüs Yahudilerindir dedi. Bunlar İsrail ağzıyla konuşuyor. Biz ise milletin diliyle konuşuyor.



Teröristlere alanı bırakmayacağız


2001'de hibe tank alan Türkiye'nin Altay tankını yaptığını belirten Davutoğlu, “Dün Atak helikopteri uçtu. 2001'de helikopter almak için yıllarca beklenirdi. 2018'de Hür Kuş eğitim uçağını da uçuracağız. 2023'te milli savaş uçağımızı Sarıkamış semalarında uçuracağız. Yeter ki şehitlerimiz rahat etsinler. Milli savaş gemimizi, denizaltımızı yapıyoruz. Türkiye'de herşey yerli ve milli olacak” dedi. Çözüm sürecinde kararlı olduklarını vurgulayan Başbakan, “30 yılı aşkın sürede 30 bin canımızı kaybettik. Her biri bizim ciğerimiz. Bir daha bu topraklarda terör yüzünden bir canın bile kaybedilmesini istemiyoruz. Bu teröristlere alanı, meydanı bırakmayacağız. Onun için çözüm süreci dedik. Biz milletle görüştüğümüz zaman gönül diliyle konuşuruz. Türk-Kürt kardeştir, ayrım yapan kalleştir. Türk kardeşlerimizin de Kürt kardeşlerimizin temsili sadece millettedir milletin partisi de AK Parti'dir” diye konuştu.



MHP'ye ziyaret jesti


Başbakan Davutoğlu, Iğdır mitinginin ardından MHP seçim bürosunu ziyaret etti. Partisinin Zübeyde Hanım Bulvarı'nda düzenlediği mitinge katılan Davutoğlu, daha sonra eşi Sare Hanım ve beraberindekilerle Atatürk Caddesi'ndeki MHP seçim bürosunu ziyaret ederek, parti yetkilileriyle görüştü. Yaklaşık 15 dakika süren ziyaretin ardından yaya olarak Iğdır Valiliğine geçen Davutoğlu, caddede bekleyen vatandaşları selamladı. Başbakan Davutoğlu, Valilik önünde de yöresel kıyafetli çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı.



Kılıçdaroğlu'nu yuhalatmadı


Başbakan Davutoğlu, Kars'ta yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirmesi üzerine yükselen yuhalama seslerine karşı çıktı. Örnek bir tavır sergileyen Davutoğlu, “Hayır, yok yuhalamayın, biz eleştiririz ama


yuhalamayız. Ben Osmaniye'de Devlet Bahçeli'yi yuhalatmamıştım. O da örnek almış beni Iğdır'da yuhalatmamış. Liderlerin birbirine saygı göstermesi güzeldir” dedi.





#Davutoğlu
#ak parti mitingi
#seçimler
9 yıl önce