|

Hayrünnisa Gül'den şehit ailelerine ziyaret

Aa
00:00 - 19/11/2008 Çarşamba
Güncelleme: 17:03 - 19/11/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Hayrünnisa Gül'den şehit ailelerine ziyaret
Hayrünnisa Gül'den şehit ailelerine ziyaret

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Malatya'da Sevgi Evleri, kız yetiştirme yurdu, huzur evi ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Malatyalı iş adamlarınca yaptırılan Sevgi Evleri'ni ziyaret eden Hayrünnisa Gül'e burada kalan çocuklar jimnastik gösterisi sundu. Odaları gezerek çocuklarla ilgilenen Hayrünnisa Gül, daha sonra kız yetiştirme yurdu ve huzur evine geçti. Huzur evinde kalan ve adı açıklanmayan bir kadın, yaptığı yağlı boya tabloyu Hayrünnisa Gül'e hediye etti. Hayrünnisa Gül, ziyaretlerin ardından kent merkezindeki bir restoranda öğle yemeği yedi. Yemekten sonra restoranın önünde kendisini bekleyen kadınları selamlayan Hayrünnisa Gül, önce Beylerbaşı Mahallesi'nde ikamet eden ve dul olduğu belirtilen Fadime Arpacı'yı, ardından da şehit Astsubay Ahmet İbrahim Sarıoğlu ile şehit Kara Pilot Kurmay Yarbay Miktad Şamdancı'nın ailelerine ziyarette bulundu.

Hayrünnisa Gül'e ziyaretlerinde Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ün eşi Nilgün Daşöz ve Belediye Başkanı Cemal Akın'ın eşi Nurten Akın eşlik etti.


15 yıl önce