|

İki aile birbirine girdi: 1 ölü

Adıyaman'ın Besni İlçesinde aralarında husumet bulunan 2 aileye mensup kişiler arasındaki kavgada av tüfeğinden çıkan saçmalara hedef olan 56 yaşındaki Abuzer Arslan öldü. Olay sırasında seken saçmaların vücuduna isabet ettiği Özcan Gürbüz adlı kadın ise yaralandı.

Dha
00:00 - 1/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 12:52 - 1/11/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
İki aile birbirine girdi: 1 ölü
İki aile birbirine girdi: 1 ölü

Olay, sabah saatlerinde Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ömer Çoban husumetlisi Abuzer Arslan ile karşılaştığı yolda bir süre tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen Ömer Çoban, aracındaki tüfekle Abuzer Arslan'a ateş açmaya başladı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Abuzer Arslan ile bir giyim mağazasında çalışan Özcan Gürbüz yaralanıken, Ömer Çoban olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sevk sevk edilen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Besni Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Abuzer Arslan, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Arslan'ın cesedi, otopsi için morga konulurken, ilk müdahalesi yapılan Özcan Gürbüs ise hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis, çok sayıda boş fişeğe el koyarak Ömer Çoban'ın yakalanması için çalışma başlattı. Abuzer Arslan'ın ölüm haberini duyarak morg önüne akın eden yakınları sinir krizleri geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

9 yıl önce