|

İstanbul'da metrobüs yolunda kaza

D100 Sefaköy civarında kaza yaparak metrobüs yoluna giren araçlara müdahale edildi. Metrobüs seferlerinde aksamalar var.

Yeni Şafak
16:14 - 2/06/2015 Salı
Güncelleme: 17:49 - 2/06/2015 Salı
Diğer

Sefaköy mevkiinde saat 16:00 sıralarında meydana gelen kazada, iki araç metrobüs yoluna girdi. Topkapı istikametine doğru seyir halindeki 47 AG 334 plakalı otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek aynı istikamete seyir halindeki 34 KB 0171 plakalı otomobile çarptı. İki otomobil de kontrolden çıkarak bariyerleri aşıp metrobüs yoluna girdi.



Bu sırada, 47 AG 334 plakalı otomobil seyir halinde bulunan metrobüse de arkadan çarparak durabildi. Kazada metrobüse çarpan aracın sürücüsü yaralandı. Yaralanan sürücü olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, otomobilin çarptığı metrobüsteki 3 yolcu da kazayı hafif sıyırıklarla atlattı. Kazaya karışan metrobüsün içinde bulunan bir yolcu, İki otomobil çarpıştı ve metrobüs yoluna girdi. Daha sonra araçlar metrobüsün arka tarafına çarptı. Metrobüsteki yolculara yatmalarını söyledim. Kazadan sonra araçlar bir süre metrobüs yolunda sürüklendi dedi. Kaza nedeniyle metrobüs seferleri bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Araçların çekilmesinin ardından yol normale döndü.


#istanbul metrobüs
#metrobüs kaza
#istanbul kaza
9 yıl önce