|

İstanbul Valiliği'nden yol açıklaması

İstanbul Valiliği, Mahmutbey-Çorlu Köprülüğü kavşağı çalışmaları nedeniyle yarın saat 21.30’dan itibaren bazı yolların kademeli olarak trafiğe kapatılacağını açıkladı

16:33 - 21/11/2014 Cuma
Güncelleme: 16:38 - 21/11/2014 Cuma
IHA

İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Yapımı devam eden ’Mahmutbey - Çorlu Köprülü Kavşağı arası otoyol ve bağlantı yolları üzerinde viyadük ve yaklaşımlarının üstyapı iyileştirme yapım işi’ çalışmaları kapsamında TEM (O3) Otoyolu Mahmutbey Gişeler - Avcılar Kavşağı arasındaki bölümde Yarımburgaz Viyadüğü ve Ispartakule Viyadüğü’ üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılacak. Söz konusu çalışmalar; ilk olarak TEM (O3) Otoyolu Avcılar - Mahmutbey (Güney taşıma yolu) yönünde yapılacak olup, çalışmalar tamamlandıktan sonra Mahmutbey - Avcılar (Kuzey taşıma yolu) yönüne geçilerek yol şerit şerit trafiğe kapatılarak çalışmalar sürdürülecektir. Sırasıyla Yarımburgaz Viyadüğü, sonra Ispartakule Viyadüğü’nden 2 şerit trafiğe kapatılarak viyadük üzerindeki kapatılan şeritlerde üstyapı onarımı yapılarak viyadük üstyapısı yenilenecektir" denildi.


Açıklamada çalışmaların 22.11.2014 Cumartesi günü saat 21.30’da başlayacağı ve 15.12.2014 Pazartesi günü saat 06.00’da tamamlanacağına dikkat çekilerek, "Bu tarihler arasında çalışmalar her gün 21.30-06.00 saatleri arasında sürdürülecek olup, her gün saat 06.00 itibari ile tüm şeritler trafiğe açık tutulacaktır. Söz konusu çalışmalar esnasında gerekli olan tüm emniyet önlemleri alınacak ve trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.

#istanbul yol
#istanbul trafik
#valilik yol açıklaması
9 yıl önce