|

İşte bugünkü gazete manşetleri

Yeni Şafak
00:00 - 12/01/2010 Salı
Güncelleme: 06:29 - 12/01/2010 Salı
Yeni Şafak
İşte bugünkü gazete manşetleri
İşte bugünkü gazete manşetleri

Yeni Şafak Gazetesi'nin bugünkü manşetinde "Davos'a gitmem dedim gitmiyorum" başlıklı haber yer alıyor.


İşte bugünkü gazete manşetleri:

Yeni Şafak Gazetesi: Davos'a gitmem dedim gitmiyorum

israil'in Ortadoğu'daki tavrına Türkiye olarak sessiz kalmayacaklarını belirten Başbakan Erdoğan, 'Bir daha Davos'a gelmem' çıkışı ile ilgili olarak, “Söz ağızdan çıktı. Davos'a gitmiyorum” diye konuştu.


Hürriyet Gazetesi: Kocamı casus telefonuyla dinledim

Bahar-Talip Aysan'ın boşanma davası giderek daha ilginç bir hal alıyor. Talip Aysan'ın, “Beni dinleyen bir çete eşimi kullanıyor” şikâyeti üzerine savcılığa çağrılan Bahar Aysan, “Casus program yüklettiğim cep telefonunu eşime hediye ettim” dedi. Savcı, Bahar Aysan'ı serbest bıraktı. Aysan, “Para için değil, onurum için mücadele ediyorum” dedi.


Radikal Gazetesi: Sosyal devleti gel Bedrettin'e anlat

Haliç Köprüsü üzerinde ölmek üzereyken bulunan küçük Bedrettin'i mıntıkalarında dilendiği için 11-12 yaşındaki çocuklar dövmüş. Komşularının anlatımına göre Bedrettin ve ailesinin kaldığı evden her gün 20 kişi minibüsle dilenmeye götürülüyordu.


Star Gazetesi: IMF'den yerli plana evet

1.5 yıldır sürdürülen pazarlıklarda IMF, Türkiye'nin önüne koyduğu üç konudaki talebini esnetti ve Türk tarafının hazırladığı ekonomi programı kabul gördü.


Sabah Gazetesi: Çiçek'e askeri soruşturma

İrtica Planı'nı hazırladığı iddia edilen Albay Dursun Çiçek hakkında askeri savcılık "Görevi kötüye kullanmaktan" soruşturma açtı. Askerler, ıslak imzalı orijinal belgeyi bekliyor. Belgenin gerçekliğine inanırlarsa Çiçek hakkında bu suçtan dava açılacak.


Akşam Gazetesi: Asimetrik coşku kozmik inceleme

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ'un Trabzon'a ziyaretinde boynuna sarılarak ağlayan tapu memuru Nevin Eyüboğlu'nu şoke eden soruşturma. 'Boynunda memur kartıyla orada bulunduğu ve basına açıklama yaptığı' gerekçesiyle savunması istenen Eyüboğlu, Başkent'in yolunu tuttu. Bayındırlık Bakanı Demir'le görüştü.


Zaman Gazetesi: Babamı, İslamcıların öldürdüğüne inanmıyorum

İnternet sitesi T24'e konuşan Özgür Mumcu, İslamcılar, eski ülkücüler, kontr-gerilla, PKK gibi her sene çeşitli senaryoların ortaya atıldığını anlattı. "Bu cinayeti kontrgerillanın işlediğini duysam şaşırmam. PKK'nın yaptığını duysam yine şaşırmam. Elbette ciddi bir delile dayanarak söylemiyorum, ama ben bu cinayetin bir İslamcı operasyonu olduğuna inanmıyorum." diyen Mumcu, başından itibaren böyle düşündüğünü vurguladı. 'İslamcılar'ın suikast yapması için bir sebep olmadığını, babasının da ifade özgürlüğü açısından siyasal İslam'la problemi bulunmadığını belirten Özgür Mumcu şöyle devam etti: "Babamın, MİT ile PKK arasındaki bağlantılar üzerine yaptığı araştırmaların meyvelerini alacakken öldürüldüğü ortada. Cinayetten bir yıl geriye doğru tarama yapıldığında görülecektir; laiklik ya da İslamcılar üzerine kaleme aldığı yazı sayısı ciddi bir oran teşkil etmez."


Milliyet Gazetesi: Adım Bedrettin mendil satarım

Haliç Köprüsü'nde yaralı bulunan Bedrettin, büyük bir dramın kahramanı çıktı. Dövenler 11 yaşındaki M.S. ve arkadaşları... Dövülme nedeni ise onların bölgesinde mendil satması...


Habertürk Gazetesi: Korkunç işkenceyi yapanlar da çocuk

İstanbul'da 5 yaşındaki çocuğu öldüresiye dövenlerin "Burası bizim bölge dilenemezsin" diyen 4 çocuk olduğu ortaya çıktı.


Milli Gazete: Kutsal bekleyiş

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Fikret Karaman, hacca gitmek için 750 bin kişinin sırada beklediğini belirterek, 'Vatandaşlarımıza en büyük tavsiyemiz bir defa hacca gidenler ikincide ısrar etmemelidir. Umreye gitmelerini tavsiye ediyoruz.' dedi.


Taraf Gazetesi: Susurluk'un askeri kanadı

Ergenekon sanığı polis şefi Saçan: Yeşil'i alabilseydik, Küçük'ün başında bulunduğu Susurluk'un askeri kanadını da çökertecektik.


Vakit Gazetesi: Gençlik S.O.S veriyor

Resmi makamların yayınladığı 2009 yılı raporu, uyuşturucu bağımlılık yaşının giderek düştüğünü, gençlerimizin, zehrin pençesinde olduğunu ortaya koyuyor. Uzmanlar ise çözüm için "manevi seferberlik başlatılması" çağrısında bulunuyor.

14 yıl önce