|

Kaçıramayınca boğmuş

Adana'da liseli Tuğba Genç'i okul bahçesinde boğarak öldüren Tahsin C'nin genç kızı daha önce iki kez kaçırmaya teşebbüs ettiği ortaya çıktı. Kızlarını taciz eden Tahsin C. hakkında polise iki kez şikayette bulunduklarını söyleyen acılı aile, 'Kendimiz de uyardık ama olmadı' dediler

Adana
00:00 - 1/05/2012 Salı
Güncelleme: 02:43 - 1/05/2012 Salı
Yeni Şafak
Kaçıramayınca boğmuş
Kaçıramayınca boğmuş

Adana'da okul bahçesinde bir genç tarafından boğularak öldürülen genç kızın cenazesi, dün toprağa verildi. Cinayete dair detaylar da ortaya çıktı. Merkez Çukurova ilçesi Şambayadı Mahallesi'nde Şambayat TOKİ-Şehit Bahattin Kalaycı İlköğretim Okulu bahçesinde, uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Tahsin C. (23) tarafından öldürülen Tuğba Genç'in (17) cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndan babası Özlem Genç ve akrabaları tarafından teslim alınarak, Şambayadı Mahallesi'ndeki evine götürüldü. TOKİ binaları DG19 A blok 4'üncü kattaki evine son defa getirilen lise 4. sınıf öğrencisi Tuğba'nın cenazesini gören anne Teslime Genç, 'Kızım evine hoşgeldin. Bak arkadaşların da gelmiş. Kızım sen buraya tabutla mı gelecektin?' diyerek ağladı.

'PEŞİNİ BIRAK' DEDİLER

Ardından Çukurova Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Kabasakal Mezarlığı'na götürülen genç kızın cenazesi, ailesi, yakınları ve çok sayıda okul arkadaşının da katıldığı namazın ardından toprağa verildi. Genç kızın bazı yakınları ise zanlı Tahsin C'nin, Tuğba Genç'i sürekli taciz ettiğini, iki kez de kaçırma teşebbüsünde bulunması üzerine ailenin polis merkezine şikayette bulunduğunu belirttiler. Seyhan Danişment Gazi Anadolu Lisesi'nde müdür yardımcısı olduğu belirtilen baba Özlem Genç'in ise Tahsin C'ye kızının peşini bırakması konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, Tuğba Genç'i boğarak öldürdükten kısa süre sonra yakalanan ve Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulaması devam eden Tahsin C'nin cinayet öncesinde uyuşturucu kullandığı tespit edildi. Uyuşturucu bağımlısı olan Tahsin C.'nin çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu belirtildi.




12 yıl önce