|

Kahve keyfi!

Yeni Şafak
04:00 - 22/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 00:49 - 22/04/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Adana'nın Seyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi'nde Mustafa Kemal Varol ile eşi Nur Varol belirlenemeyen nedenle tartıştı. Varol, tartışma sırasında karısını elindeki bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.



POMPALIYLA DİRENDİ


Daha sonra pompalı tüfekle kendisini eve kilitleyen Mustafa Kemal Varol, yakınlarının ve komşularının ikna çabalarına rağmen kapıyı açmayınca durum polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi ikna etmeye çalışırken içeriden bir el silah sesi gelmesi üzerine mahalleye çok sayıda özel harekat polisi ve ambulans sevk edildi. Varol'un pompalı tüfekle polise ateş açtığı öğrenildi. Operasyon için hazırlık yapan ve çelik yeleklerini giyen ekipler, çevredeki evlerin damlarında ve sokak girişlerinde önlem aldı.



BİR DE POZ VERDİ


Özel harekat polisi zırhla ve koç boynuzuyla apartmana girip Mustafa Kemal Varol'u etkisiz hale getirdi. Zanlı daha sonra emniyete götürülerek sorguya alındı. Operasyon anında ise Varol'un komşuları, balkona ve evlerin damlara çıkarak olayı izlemeye başladı. Varol'un komşuları, polisin vurulma riskiniz var uyarısına rağmen operasyonu izlemeye devam etti. Komşulardan biri ise ailesi ile birlikte balkona çıkıp kahve içti. Basın mensupların görüntü aldığı fark eden şahıs bir de poz verdi. Komşuları tarafından hastaneye kaldırılan 3 çocuk annesi Nur Varol'un ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.


#Mustafa Kemal Varol
#Nur Varol
#Özel harekat
9 yıl önce