|

Kalleş yaklaşımlar yok olmaya mahkumdur

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “Ne olursa olsun, bize önden, görünürden, açıktan yiğitçe karşı koyamayanların kalleş yaklaşımları ve kalleş duruşları bizim büyüklüğümüz, bizim sevgimiz ve insani değerimiz karşısında bir gün bitmeye, yok olmaya mahkumdur” dedi.

Aa
00:00 - 17/06/2012 Pazar
Güncelleme: 19:24 - 17/06/2012 Pazar
Yeni Şafak
Kalleş yaklaşımlar yok olmaya mahkumdur
Kalleş yaklaşımlar yok olmaya mahkumdur

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, 'Ne olursa olsun, bize önden, görünürden, açıktan yiğitçe karşı koyamayanların kalleş yaklaşımları ve kalleş duruşları bizim büyüklüğümüz, bizim sevgimiz ve insani değerimiz karşısında bir gün bitmeye, yok olmaya mahkumdur' dedi.

Bakan Şahin, Ordu'nun Korgan ilçesinde düzenlenen Korgan Belediyesi 16. Yayla Şenlikleri'ne katıldı.

Türk milletinin birlik ve beraberliğinin kendilerine gurur ve sevinç verdiğini belirten Şahin, şöyle konuştu:

'Bu durum belki milletimizin başarılarına ve birliğine kem gözle bakanlara da biraz endişe, biraz tedirginlik veriyor. Onlar, Türk milletinin, Türk gencinin gücüne, kuvvetine, çayırlarda, meydanlarda ya da sınavlarda karşı koyamamanın ezikliğiyle, endişesiyle bu millete ve bu milletin gencine, bu milletin güvenlik gücüne, bu milletin masum insanına arkadan dolanarak, kalleşçe davranarak, kinlerini, düşmanlıklarını ifade ediyor, ortaya koyuyorlar. Bu da bizim bir başka gerçeğimiz. Ama ne olursa olsun, bize önden, görünürden, açıktan yiğitçe karşı koyamayanların kalleş yaklaşımları ve kalleş duruşları bizim büyüklüğümüz, bizim sevgimiz ve insani değerimiz karşısında bir gün bitmeye, yok olmaya mahkumdur.'


-'BU VATAN BİZİMDİR'-

'Bu vatan inadına bizimdir, daha çok bizimdir ve bizim olacaktır, bizim kalacaktır' diyen Bakan Şahin, şunları kaydetti:

'Bu milletin iyi niyeti, bu milletin sevgisi, bu millete haince bakan, kalleşçe yaklaşanları da perişan etmeye yetecektir. İspatı Korgan Ovası'dır. İspatı bu milletin duruşudur. 2012 yılında, 21. yüzyılda yüce Türk milleti, aziz milletim, bin yıl ve bin asır öncesine göre, geçmiş zamana göre, bugün diyor ki diyoruz ki (Bu vatan inadına bizimdir, daha çok bizimdir ve bizim kalacaktır.)'


12 yıl önce