|

Kasaya çarpıldı

Gaziosmanpaşa''da iki ayrı operasyondan da kaçmayı başaran bonzai satıcısı Yetiş D., bu kez faka bastı. Zehir taciri, mahalleye kapalı kasa bir nakliyat kamyonuyla giren ekiplerce kıskıvrak yakalandı

Yusuf Doğan
00:00 - 31/10/2014 Cuma
Güncelleme: 23:42 - 30/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Kasaya çarpıldı
Kasaya çarpıldı

İstanbul''un Gaziosmanpaşa ilçesinde bir zehir taciri, kamyon kasasında semte giren polislerden kaçamadı. Gaziosmanpaşa Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri, Merkez Mahallesi''ndeki uyuşturucu trafiğinin büyük bir bölümünü yöneten 45 yaşındaki Yetiş D.''yi yakalamak için geçtiğimiz aylarda iki ayrı operasyon düzenledi. Zehir taciri, mahalleye yerleştirdiği gözcüler sayesinde polislerin elinden kurtulmayı başardı. Polis, yaptığı araştırmada, zanlının aynı mahalledeki bir evde gizlendiğini belirledi.

FİLM GİBİ OPERASYON

Bonzai satıcısını bu kez elinden kaçırmak istemeyen polis, filmleri aratmayan bir plan yaptı. Ekipler, kapalı kasa bir nakliyat kamyonunun kasasında mahalleye girdi. Hızla araçtan inen ekipler, Yetiş D.''nin saklandığı eve baskın düzenledi. Karşısında polisleri görünce iki adet tabancayı çeken zanlı, tetiğe basamadan etkisiz hale getirildi.

GENÇ KIZ DA KURTARILDI

6 adamıyla birlikte gözaltına alınan Yetiş D.''nin, evde zorla tuttuğu 16 yaşındaki genç kız G.Y. de polis tarafından kurtarılarak ailesine teslim edildi. Zanlının, ''Daha önce yaraladım bu sefer aileni öldürürüm'' tehdidiyle genç kızı eve kapattığı öğrenildi. Evde yapılan aramada, 1 kilo 200 gram esrar, 750 gram bonzai, 1 kilogram kubar esrar, ecstasy hap, kokain ve eroin ele geçirildi. Gaziosmanpaşa Asayiş Büro merkezinde sorgulanan Yetiş D. polisteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


9 yıl önce