|

Katil zanlısıyla aynı karede

Sapanca’da cesedi bulunan Doktor Emine Küçük’ün son görüntüleri ortaya çıktı. Düzce Tapu Müdürlüğü’ndeki görüntülerde Küçük’ün, katil zanlısı Muhammet Ali Yıldız ile evrak imzalarken tebessüm ettiği dikkat çekti

Yeni Şafak
04:00 - 4/03/2015 Çarşamba
Güncelleme: 22:56 - 3/03/2015 Salı
Diğer
Sakarya’da cesedi bulunan Doktor Emine Küçük, ölüme gülümseyerek gitti. Dr. Küçük ve ilaç mümessili yakını Mustafa Bayrak, 26 Şubat tarihinde TEM otoyolunun Sapanca Kurtköy geçişindeki bir TIR parkında ölü bulunmuştu. 

Olayla ilgili  3 kişi tutuklanırken, Doktor Emine Küçük’ün, Düzce’deki bir arazi ve ev satışından sonra Düzce Tapu Müdürlüğü’nde katil zanlısı Muhammet Ali Yıldız’la devir işlemi yaparken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. 

GÜLÜMSEYEREK ÖLÜME GİTTİ 

Görüntülerde, Pınar Köyünde bulunan arazi ve evini sattıktan sonra öldürülen Dr. Emine Küçük’ün (42), Düzce Tapu Müdürlüğü’nde Yıldız ile devir işlemi yaptığı görülüyor. Katiliyle binaya giren Küçük’ün bir süre bekledikten sonra memurun çıkardığı evrakları imzaladığı, ilaç mümessili Mustafa Bayrak’ın da burada olduğu görüntülere yansıyor. Satış işlemleri esnasında tebessüm eden Dr. Küçük’ün, katiliyle sıcak bir sohbete dalması da dikkat çekiyor. 
#Doktor Emine Küçük
#Sakarya
#Mustafa Bayrak
9 yıl önce