|

Katliam

Batman’dan Antalya’ya giden mevsimlik işçileri taşıyan otobüs, karşı istikamette seyreden bir TIR’la kafa kafaya çarpıştı. Katliam gibi kazada 4 kişi feci şekilde can verirken, 49 işçi de yaralandı

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/01/2015 Cuma
Güncelleme: 22:36 - 29/01/2015 Perşembe
Yeni Şafak
Antalya’da mevsimlik işçileri taşıyan otobüsün TIR’la çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 49 kişi de yaralandı. Katliam gibi kaza, dün sabah saat 07.30 sıralarında Gazipaşa- Anamur karayolunda meydana geldi. Batman’dan Antalya’ya mevsimlik işçi taşıyan Veysel Çelik (29) yönetimindeki 06 PZ 9556 plakalı otobüs, karşı yönden gelen Mesut Can idaresindeki 07 BLA 01 plakalı TIR’la kafa kafaya çarpıştı. Şoför Veysel Çelik ile muavin Kubilay Altınışık, işçiler Mahmut Denktaş olay yerinde, Kezban Alkan ise kaldırıldığı hastanede can verdi. Kazanın ardından otobüste tam bir can pazarı yaşandı. Kendilerini dışarıya atan yaralı yolcular, telefonlara sarılarak yardım istedi. 

CAMDAN FIRLADI 

Olayın duyulmasının ardından kaza bölgesine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralanan 49 kişi, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazada hafif yaralanan 19 yaşındaki Mustafa Solmaz ise kaza sırasında şoförün otobüsten fırladığını, TIR’la otobüs arasında sıkıştığını söyledi. Büyük korku yaşayan Solmaz, “Uykudan yeni uyanmıştık. Yolcu koltuklarının hepsi iç içe girdi” dedi. Yaralılardan 41 yaşındaki Abdülmetin Oğuz da “Ölenler de bizim o taraftan. Benim burnum kırıldı. Diz kapağımdan ve kolumdan yaralandım” diye konuştu. 
#Antalya
#TIR
#Batman
9 yıl önce